Môže mi prísť kontrola zo Sociálnej poisťovne?
Dobrý deň. Môže mi prísť prvé dni kontrola zo sociálnej poisťovne, keď ešte pn platí zamestanavatel? Mám dôležitú skúšku tento týždeň, a keď ju vynechám, prenesie sa mi do ďalšieho ročníka :(. Inak podstivo dodrzujem vychádzky.
Moze prist. Musis poctivo dodrziavat vychadzky.
@anonym_autor Treba sa dohodnúť s obvodným.Ak je normálny tak sa dá v pohode, že ti dá kontrolu.
@anonym_autor zavolaj na sociálnu poisťovňu a informuj sa ci môžeš absolvovať skúšku. Alebo prerušiť PN a ist na skúšku
Podstivo?
Kontrola môže prísť zo sociálnej poisťovne, kontrolovať ťa môže aj zamestnávateľ
Kontrola môže prísť od prvého dňa. A prvé dni zamestnávateľ. Buď zavolaj do školy, že si PN (dáš im potvrdenie) alebo skús lekára.
Bože nestresuj. Si prvý týždeň PN. Žiadna kontrola ti nepríde. A zo sociálky už vôbec. To len stresáčky tu budú z toho robiť haló. Ani si sem písať nemala.
Bože nestresuj. Si prvý týždeň PN. Žiadna kontrola ti nepríde. A zo sociálky už vôbec. To len stresáčky tu budú z toho robiť haló. Ani si sem písať nemala.
@anonym_9bc144 zjavne netusis ako to chodi teraz,samozrejme,ze kontrola môze prisť a hlavne,ked ju zamestnavatel pošle,lebo aj toto sa deje a kludne aj na druhy den PN
Autorka,jedine,ze ťa obv.dr.zapise do pc ako kontrolne vyš.v čase skušky
Mama je už dva mesiace PN, zatiaľ žiadna kontrola jej neprišla. Ale tak o a chodí len po lekároch a je doma keďže ma bolesti 🤷🏼♀️ono je to individuálne, aj otec bol mesiac teraz tiež a nikto nič.
Kamarátka je na marodke onkologicka pacient a v týždni boli 4 krát aj v nedeľu na obed.
Kamarátka je na marodke onkologicka pacient a v týždni boli 4 krát aj v nedeľu na obed.
@alickapusinka prepáč, ale tomu neverím. 4 x za týždeň ti bez podnetu kontrola ťažko príde. To by im minister dal, taktonrhat časom na jedného človeka. 😀
@anonym_9bc144 zjavne netusis ako to chodi teraz,samozrejme,ze kontrola môze prisť a hlavne,ked ju zamestnavatel pošle,lebo aj toto sa deje a kludne aj na druhy den PN
Autorka,jedine,ze ťa obv.dr.zapise do pc ako kontrolne vyš.v čase skušky
@janinah ale tuším . Všetko je to o náhode. Určite je menšia šanca, že kontrola príde, ako nepríde. Ja by som to riskla a skúšku by som určite absolvovala. Stálo by mi to aj za mesiac straty peňazí.
@alickapusinka prepáč, ale tomu neverím. 4 x za týždeň ti bez podnetu kontrola ťažko príde. To by im minister dal, taktonrhat časom na jedného človeka. 😀
@anonym_9bc144 ja poznám chlapa, ktorému prišla 3x za týždeň. Už posledný krát sa ich rovno pýtal, či nechcú kávu alebo posedieť, keď k nemu tak radi chodia.
@anonym_9bc144 ja poznám chlapa, ktorému prišla 3x za týždeň. Už posledný krát sa ich rovno pýtal, či nechcú kávu alebo posedieť, keď k nemu tak radi chodia.
@vkatush keď mu to veríš. Tvoj problém.
@anonym_autor zavolaj na sociálnu poisťovňu a informuj sa ci môžeš absolvovať skúšku. Alebo prerušiť PN a ist na skúšku
@anonym_6fe4b7
@janinah zamestnávateľ na mňa nepošle kontrolu, to viem určite.. mňa skôr zaujímalo, či to sociálna poisťovňa rieši, aj keď to oni ešte nevyplácajú, ale nebudem teda radšej riskovať..
@markusrasford vychádzky ale povoľuje obvodný.. sociálna poisťovňa mi nemôže povoliť vychádzky
Len prosim nikde nevolal a nepýtaj sa v sociálnej poistovni s nimi sa nedohodnes , snažila by som sa dohodnúť s lekárkou, ak by sa nedalo tak by som poprosila napr. stomatologicku
@anonym_9bc144 ale to je normalne..pocas 2 mesiacoch mala mama kontrolu viackrat, v jeden den prisli 2x😀pre istotu a o par dni znova, ze ked idu okolo, tak sa idu pozriet, ci je doma🫣😀🤷♀️🤷♀️jej konkretne povedali, ze ked dostanu hlasenie na 1 osobu, okontroluju vsetky osoby nahlasene na pn v okoli, aby setrili cas, nohy a benzin....
@anonym_9bc144 chodia často by si neverila veru maju systém rýchlo niekoho nachytať aby nemusel zamestnavateľ platiť.Je to pravdu aj v nedeľu na obed prišli.
@anonym_9bc144 chodia často by si neverila veru maju systém rýchlo niekoho nachytať aby nemusel zamestnavateľ platiť.Je to pravdu aj v nedeľu na obed prišli.
@alickapusinka len si kontroluje, či zamestnanec dodržiava liečebný režim, čo je na tom zlé? V tejto krajine plnej špekulantov, kde každý druhý PN len zneužíva, sa netreba nad tým zavzdušňovať. Je chorý, tak sedí doma a lieči sa, keď chce trajdať po vonku tak v čase vychádzok. Napr. tuto autorka má PN tiež účelovú aby sa mohla učiť na skúšky, lebo doteraz na to srala.
@alickapusinka len si kontroluje, či zamestnanec dodržiava liečebný režim, čo je na tom zlé? V tejto krajine plnej špekulantov, kde každý druhý PN len zneužíva, sa netreba nad tým zavzdušňovať. Je chorý, tak sedí doma a lieči sa, keď chce trajdať po vonku tak v čase vychádzok. Napr. tuto autorka má PN tiež účelovú aby sa mohla učiť na skúšky, lebo doteraz na to srala.
Jasne, ze nikto nepríde. Kľudne choď a nerieš. Tu sa také veci ani nepýtaj, lebo všetky modrokonikovske hysterky, čo si ešte aj k lekárovi berú dovolenku začnú panikáriť 🤣🤣🤣
@anonym_autor malo by to tak byť. Tie dni čo platí zamestnávateľ chodí on na kontrolu. Potom už sociálka.
@terry658 Prvých 14 dní môže kontrolovať zamestnávateľ, súčasne sociálna poisťovňa po novom chodia často aj v prvých dňoch PN

@anonym_autor samozrejme ze moze.