Môže mi prísť kontrola zo Sociálnej poisťovne?
Dobrý deň. Môže mi prísť prvé dni kontrola zo sociálnej poisťovne, keď ešte pn platí zamestanavatel? Mám dôležitú skúšku tento týždeň, a keď ju vynechám, prenesie sa mi do ďalšieho ročníka :(. Inak podstivo dodrzujem vychádzky.
Moze prist. Musis poctivo dodrziavat vychadzky.
@anonym_autor Treba sa dohodnúť s obvodným.Ak je normálny tak sa dá v pohode, že ti dá kontrolu.
@anonym_autor zavolaj na sociálnu poisťovňu a informuj sa ci môžeš absolvovať skúšku. Alebo prerušiť PN a ist na skúšku
A dokonca aj zamestnavatel
Podstivo?
Kontrola môže prísť zo sociálnej poisťovne, kontrolovať ťa môže aj zamestnávateľ
Kontrola môže prísť od prvého dňa. A prvé dni zamestnávateľ. Buď zavolaj do školy, že si PN (dáš im potvrdenie) alebo skús lekára.
Áno môže,mne prišla kontrola na 7.deň PN,keď som bola po operácii.
Bože nestresuj. Si prvý týždeň PN. Žiadna kontrola ti nepríde. A zo sociálky už vôbec. To len stresáčky tu budú z toho robiť haló. Ani si sem písať nemala.
Bože nestresuj. Si prvý týždeň PN. Žiadna kontrola ti nepríde. A zo sociálky už vôbec. To len stresáčky tu budú z toho robiť haló. Ani si sem písať nemala.
@anonym_9bc144 zjavne netusis ako to chodi teraz,samozrejme,ze kontrola môze prisť a hlavne,ked ju zamestnavatel pošle,lebo aj toto sa deje a kludne aj na druhy den PN
Autorka,jedine,ze ťa obv.dr.zapise do pc ako kontrolne vyš.v čase skušky
Mama je už dva mesiace PN, zatiaľ žiadna kontrola jej neprišla. Ale tak o a chodí len po lekároch a je doma keďže ma bolesti 🤷🏼♀️ono je to individuálne, aj otec bol mesiac teraz tiež a nikto nič.
Kamarátka je na marodke onkologicka pacient a v týždni boli 4 krát aj v nedeľu na obed.
Kamarátka je na marodke onkologicka pacient a v týždni boli 4 krát aj v nedeľu na obed.
@alickapusinka prepáč, ale tomu neverím. 4 x za týždeň ti bez podnetu kontrola ťažko príde. To by im minister dal, taktonrhat časom na jedného človeka. 😀
@anonym_9bc144 zjavne netusis ako to chodi teraz,samozrejme,ze kontrola môze prisť a hlavne,ked ju zamestnavatel pošle,lebo aj toto sa deje a kludne aj na druhy den PN
Autorka,jedine,ze ťa obv.dr.zapise do pc ako kontrolne vyš.v čase skušky
@janinah ale tuším . Všetko je to o náhode. Určite je menšia šanca, že kontrola príde, ako nepríde. Ja by som to riskla a skúšku by som určite absolvovala. Stálo by mi to aj za mesiac straty peňazí.
@alickapusinka prepáč, ale tomu neverím. 4 x za týždeň ti bez podnetu kontrola ťažko príde. To by im minister dal, taktonrhat časom na jedného človeka. 😀
@anonym_9bc144 ja poznám chlapa, ktorému prišla 3x za týždeň. Už posledný krát sa ich rovno pýtal, či nechcú kávu alebo posedieť, keď k nemu tak radi chodia.
@anonym_9bc144 ja poznám chlapa, ktorému prišla 3x za týždeň. Už posledný krát sa ich rovno pýtal, či nechcú kávu alebo posedieť, keď k nemu tak radi chodia.
@vkatush keď mu to veríš. Tvoj problém.
@anonym_autor zavolaj na sociálnu poisťovňu a informuj sa ci môžeš absolvovať skúšku. Alebo prerušiť PN a ist na skúšku
@anonym_6fe4b7
@janinah zamestnávateľ na mňa nepošle kontrolu, to viem určite.. mňa skôr zaujímalo, či to sociálna poisťovňa rieši, aj keď to oni ešte nevyplácajú, ale nebudem teda radšej riskovať..
@markusrasford vychádzky ale povoľuje obvodný.. sociálna poisťovňa mi nemôže povoliť vychádzky
Len prosim nikde nevolal a nepýtaj sa v sociálnej poistovni s nimi sa nedohodnes , snažila by som sa dohodnúť s lekárkou, ak by sa nedalo tak by som poprosila napr. stomatologicku
@anonym_9bc144 ale to je normalne..pocas 2 mesiacoch mala mama kontrolu viackrat, v jeden den prisli 2x😀pre istotu a o par dni znova, ze ked idu okolo, tak sa idu pozriet, ci je doma🫣😀🤷♀️🤷♀️jej konkretne povedali, ze ked dostanu hlasenie na 1 osobu, okontroluju vsetky osoby nahlasene na pn v okoli, aby setrili cas, nohy a benzin....
@anonym_9bc144 chodia často by si neverila veru maju systém rýchlo niekoho nachytať aby nemusel zamestnavateľ platiť.Je to pravdu aj v nedeľu na obed prišli.
@anonym_autor sociálka chodí až po 14.dni. Dovtedy môže prísť zamestnávateľ.
@anonym_9bc144 chodia často by si neverila veru maju systém rýchlo niekoho nachytať aby nemusel zamestnavateľ platiť.Je to pravdu aj v nedeľu na obed prišli.
@alickapusinka len si kontroluje, či zamestnanec dodržiava liečebný režim, čo je na tom zlé? V tejto krajine plnej špekulantov, kde každý druhý PN len zneužíva, sa netreba nad tým zavzdušňovať. Je chorý, tak sedí doma a lieči sa, keď chce trajdať po vonku tak v čase vychádzok. Napr. tuto autorka má PN tiež účelovú aby sa mohla učiť na skúšky, lebo doteraz na to srala.
@alickapusinka len si kontroluje, či zamestnanec dodržiava liečebný režim, čo je na tom zlé? V tejto krajine plnej špekulantov, kde každý druhý PN len zneužíva, sa netreba nad tým zavzdušňovať. Je chorý, tak sedí doma a lieči sa, keď chce trajdať po vonku tak v čase vychádzok. Napr. tuto autorka má PN tiež účelovú aby sa mohla učiť na skúšky, lebo doteraz na to srala.
Jasne, ze nikto nepríde. Kľudne choď a nerieš. Tu sa také veci ani nepýtaj, lebo všetky modrokonikovske hysterky, čo si ešte aj k lekárovi berú dovolenku začnú panikáriť 🤣🤣🤣
@anonym_autor malo by to tak byť. Tie dni čo platí zamestnávateľ chodí on na kontrolu. Potom už sociálka.
@terry658 Prvých 14 dní môže kontrolovať zamestnávateľ, súčasne sociálna poisťovňa po novom chodia často aj v prvých dňoch PN

@anonym_autor samozrejme ze moze.