icon

Môže nová PN platiť po ukončení pracovného pomeru?

adulienka36
24. mar 2025

Dobrý deň

chcela by som sa spýtať....dna 31.3.2024 ukončujem pracovný pomer na dobu určitú ale nakolko som chorá bola som aj som ešte na PN. Dnes mi lekár povedal že mi musí na návrh posudkového lekára ukončiť PN. Lenže ja som stále chorá. Je možné že ak ja ukončím pracovný pomer tak ak pôjdem na novú PN tak by mi mala platiť. Čo myslíte? Stalo sa Vám tiež niečo takéto podobné?

Strana
z2
melanta
24. mar 2025

@balerina2025 chápem, máš nie dobrú lekárku. Ale je na tebe rozhodnutie ostávať u nej. Máš možnosť nájsť si iného lekára. Ja by som to urobila. Ak toleruješ lekárku, ktorá tvoje problémy neriešiš, je to viac tvoja chyba ako jej.

zobaka
24. mar 2025

ako dlho si bola chora? skus sa odvolat ak sa necitis dobre

balerina2025
24. mar 2025

@lienka.7 ved prave moja lekarka pravy opak je

balerina2025
24. mar 2025

@melanta urcite nie, nastastie tato ide do dochodku, takze pride druha

gov
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
24. mar 2025

@gov ale prosím ta... Slováci sú majstri v zneužívaní PNiek, aspoň si tu neklamme o tom. Aj toto fórum je toho pekným dôkazom.
Všeobecný lekár za "vsimne" ta necha doma koľko len chces. Nie jedna kauza bola o kseftovani s PNkami. Plus ako napr.aj hovorili v TV, tak počas zimy, keď nie je práca, vyzenu zamestnancov na PNku. Detto napr.tehotne. namiesto preradenie na inú prácu idú "radsej" na PNku. Toto je podla teba Ok?
Minimálny dôchodok ze 900€ 🤣🤣🤣 ty si z akej višne spadol.🤦‍♀️ Každý má taky dôchodok, aké platil odvody. Tak ako v robote sú rozličné výšky platov. Ci ú vás majú všetci rovnako?

gov
Odpoveď bola odstránená
mogaa
25. mar 2025

a ty si naozaj myslíš že ak ti posudkový lekár ukončí PN ku tak o pár dní ti dá lekár znovu PN s tou istou diagnózou?

lienka.7
25. mar 2025

@mogaa podľa mna ona chce PNku na diagnózu ako ma ten ID. A najlepsie hneď dlhodobú, nech ma ako sa vravi, este k tomu ďalší prijem. Na to však môže zabudnúť.

balerina2025
25. mar 2025

@mogaa to snad nie. :D

balerina2025
25. mar 2025

@lienka.7 ale ved tu pisali kocky, ze nemoze mat PN na diagnozu co ma v iD, tak co je na tom pravdy. podla mna ma autorka jedine zapal svindlov.

henna_
9. máj 2025
@lienka.7

@gov ale prosím ta... Slováci sú majstri v zneužívaní PNiek, aspoň si tu neklamme o tom. Aj toto fórum je toho pekným dôkazom.
Všeobecný lekár za "vsimne" ta necha doma koľko len chces. Nie jedna kauza bola o kseftovani s PNkami. Plus ako napr.aj hovorili v TV, tak počas zimy, keď nie je práca, vyzenu zamestnancov na PNku. Detto napr.tehotne. namiesto preradenie na inú prácu idú "radsej" na PNku. Toto je podla teba Ok?
Minimálny dôchodok ze 900€ 🤣🤣🤣 ty si z akej višne spadol.🤦‍♀️ Každý má taky dôchodok, aké platil odvody. Tak ako v robote sú rozličné výšky platov. Ci ú vás majú všetci rovnako?

@lienka.7 ozvala sa tá , čo pôjde muklit aj keď jej črevá trčia z riti..Ale nečakaj , že keď zostaneš na invalidnom ,tento štát sa o teba postará!ani pes po tebe neštekne

Strana
z2