icon

Môže priateľ pracovať na zmluvu a ja byť na PN?

risoriskoveronka
12. feb 2025

Dobrý deň. Chcela by som poradiť či môže priateľ pracovať na zmluvu s ktorým sme riešený spolu máme dve deti. A ja som momentálne na PN Môžem naďalej poberať PN aj keď priateľ bude pracovať na zmluvu ?. Ďakujem

zojanka
12. feb 2025

@risoriskoveronka kto vás spolu rieši?

domka222
12. feb 2025

🤔 akože čože?

tiezjedna
12. feb 2025

@risoriskoveronka vieš čo, skús to najskôr preformulovať tak, aby sa dalo vylúštiť, na čo sa vlastne pýtaš👍

h2
12. feb 2025

@risoriskoveronka Čo má tvoja PN s tvojím priateľom???

zmrzlinka2021
12. feb 2025

@risoriskoveronka čo má s tebou frajer? A už vôbec s tvojou PN?

risoriskoveronka
autor
12. feb 2025

No to že na úrade práce nás riešia ako spolu ako manželov ale my manželia nie sme

weleda123
12. feb 2025

@risoriskoveronka ako vás môžu riešiť ako manželov, keď manželia nie ste? A čo má tvoja pnka s priateľovou prácou?

zojanka
12. feb 2025

@risoriskoveronka kto na úrade práce? Poberáte pomoc v hmotnej núdzi?

januska12323
12. feb 2025

Tvoja PN nemá nič spoločné s frajerom a rovnako jeho zmluva nemá nič spoločné s tvojou PN. Pýtaš sa na nejaké dávky od úradu? Alebo na čo?

klarissa25
12. feb 2025

Kvoli comu vas riesi urad prace?

katka2602
12. feb 2025

Poberáš hmotnú núdzu? Tam vás posudzujú spolu. Nikto vás neposudzuje ako manželov, posudzujú sa osoby byvajuce v spoločnej domácnosti a otec detí. A ak on pracuje tak logicky sa overuje jeho príjem a dávka bud vyjde alebo nie. Ale toto všetko nemá nič spoločné s tvojou PN.

h2
12. feb 2025

@risoriskoveronka Ale tvoja PN-ka nemá s ním vôbec nič spoločné, bez ohľadu na to, či je tvoj manžel, alebo nie, či spolu žijete a máte dieťa, alebo nie a je úplne jedno aj to, kde je ON zamestnaný, či nezamestnaný.

sissy27
12. feb 2025

@risoriskoveronka ty na pn, dve male deti… podla mna je ziaduce aby pracoval, aby ste mali z coho zit 🤷‍♀️ a na zmluvu idealne, keby niekedy v buducnosti potreboval on ist na pn alebo ocr s detmi, alebo davku v nezamestnanosti atd…