Môže si manžel uplatniť rekreačný príspevok, keď je na materskej dovolenke?

7. aug 2022

Môže si manžel uplatniť rekreačný príspevok na dovolenku ked je na materskej dovolenke od mája? Zamestmancom je cca 7 rokov

jazula
7. aug 2022

Ahoj, áno, na rekreačný príspevok ma nárok aj zamestnanec na materskej/rodičovskej.

luliu
7. aug 2022

Moze

autor
7. aug 2022

Dakujem vam dievčatká

onedaynick
8. aug 2022

@jazula
@luliu viete aj mne poradit? Syn je v tabore, potrebujem mat fakturu, platila som tabor na dve splatky, a vraj sa to neda vystavit na jednu fakturu. Ze mi daju len potvrdenie o ucasti v tabore. Vlani a predvlani bol v inom tabore, tiez som platila na splatky, a v pohode dali jednu fakturu.

jazula
8. aug 2022

@onedaynick nie som na fakturáciu odborník, ale zdá sa mi čudné, že vystavujú faktúru podľa platby a nie naopak. Čakala by som, že na základe faktúry si platila. Plus dve faktúry za jednu udalosť (jedno dieťa v jednom tábore 🤔)… Tak nech vystavia aspoň predfakturu alebo objednavku (doklad, na základe ktorého si uhrádzala) a tie ich dve “faktúry” použiješ ako doklad o zaplatení.

lienka.7
8. aug 2022

@onedaynick da sa to v pohode vystaviť,len treba chciet. Bud ju vystavia rovno na celu sumu, alebo ak ti dávali proformu, tak potom to zapocitaju v ramci 1 ostrej faktúry. Normalne žiadaj 1 faktúru na celu sumu.

onedaynick
8. aug 2022

@lienka.7 dakujem

onedaynick
8. aug 2022

@jazula vdaka