icon

Môžem ísť do iného mesta s negatívnym testom?

sajga33
6. apr 2021

Dobrý večer chcem sa spýtať chcem si kúpiť auto ale musel by som poň ísť až do Žiliny. Dalo by sa ísť keby mam test?

janai1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
tropkica
6. apr 2021

Su vynimky kedy mozes cestovat medzi okresmi ale kupa auta medzi nimi nie je. Takze bud pockas kym sa to nezmeni alebo to risknes a budes dufat, ze ta nezastavia

janisa31
6. apr 2021

oficiálne by sa nemalo. moja sestra išla ale ešte pred veľkou nocou. zastavili ich, dostali pokutu 20 eur lebo bez ich vraj pustiť nemôžu a povedali im, že nazad majú ísť skôr po diaľnici. záleží asi od toho na akého policajta narazíš

ivkazba
7. apr 2021

V ZA som 3x týždenne a zakaždým ma zastavia. Ale keďže mám papier na preukázanie cesty tak je to okej. Ale bez toho by som veru do ZA nešla.

jankapepe
7. apr 2021

@tropkica kúpa auta nie....ale ako majiteľ auta máš svoje zákonné povinnosti. Vyhláška uvz nemôže byť v rozpore so zákonom. Pre auto môže/ musí ísť ak je jeho.

jankapepe
7. apr 2021

@sajga33 môžeš. Ber zo sebou kúpnu zmluvu. Ak budú mať policajti niečo proti max.ta nahlásia na uvz, tam sa odvolas. Hlavne je keby niečo, pokutu neplatiť na mieste, tým vyjadrujes súhlas s ňou.
Vyhláška uvz nemôže byť v rozpore so zákonom, a tebe ako zdravému človeku nemôže zabrániť plniť si zákonné povinnosti v súvislosti s tvojím majetkom.