icon

Môžem ísť s dieťaťom na ihrisko počas PN obdobia?

3. máj 2025

Ahojte chcela by som sa opýtať som PN a ešte budem do konca ďalšieho týždňa. Staršia dcéra šla na víkend ju kamarátke a ja som ostala sama s prváčkou vonku je tak pekne tak sa pýta kedy pôjdeme vysvetľujem jej ze nemôžem naozaj to beriem poctivo a aj keď mi je lepšie som vkuse doma. Max som si bola po lieky lebo nemal mi kto ísť staršia dcéra by išla ale mam skúsenosť ze lieky na predpis jej vydať nechceli už v minulosti.
Otázka teda znie. Hneď par metrov od vchodu je lavička a ihrisko. Môžem si sadnúť na lavičku kým sa dieťa bude hrať na ihrisku? Berú to ze som mimo domu keby dakto prišiel? Aj keby bol rodinný dom mohla by som sadnúť na dvor? Nejdem ani okopavat záhradu ani nič len sedieť s knižkou. Dôvod pn bol úraz panvy.

parvinka0001
3. máj 2025

Vychádzky nemáš ? Ja by som nešla . Dieťa toľko vydrzi byt doma .

autor
3. máj 2025
@parvinka0001

Vychádzky nemáš ? Ja by som nešla . Dieťa toľko vydrzi byt doma .

@parvinka0001 nemám. To asi až keď je človek doma dlhšie dostane vychádzky

bibina32
3. máj 2025

Keby si bývala v rodinnom dome, tak na dvore môžeš byť, ale žiadne kosenie alebo iná práca. Ak bývaš v byte, tak to by som nešla nikam, keď nemáš vychádzky.

zobaka
3. máj 2025

pytaj si vychadzky, v dome na zahrade byt mozes

e1i
3. máj 2025

Nejde o dlzku pnky pri vychadzkach ale od diagnozy. Mimo byt by som nesla ani na lavicku. Raz som narazila na pani co kontrolovala PNky ked som vychadzala z bytovky,nastastie v mojich vychadzkach a nesla ku mne.

autor
3. máj 2025

Radšej budem doma 😃 ďakujem 🍀

mogaa
3. máj 2025

ak máš dodržiavať liečebný režim, máš byť doma, nie vonku na lavičke....v tomto ma rodinný dom výhodu, že na dvore byť môžeš....tam ak ti príde kontrola ani nevedia že si bola na dvore...

patka06
3. máj 2025

pár metrov od vchodu, by som dcéru pustila von, nech sa zahrá

cukroska
3. máj 2025

Bez vychádzok je to risk.

vkatush
4. máj 2025

Preto som bola vďačná za dom. Bola som polroka PN a celý čas som bola na hojdačke na dvore so psami a s knihou/krížovkami 😂

Keď máte ihrisko hneď pri vchode, nemôže ísť prváčka sama a budeš na ňu dávať pozor z okna/cez balkón ? Samozrejme, záleží na dieťati, nakoľko je rozumné a nevystrája.

gov
Odpoveď bola odstránená