Môžem počas PN, cestou z vyšetrenia, navštíviť starú mamu?
Ahojte. Som na PN a budúci týždeň ideme na 4D vyšetrenie. Predpokladám, že si budem musieť vypýtať potvrdenie od doktora.
Ak by som po vyšetrení ešte odskočila k babke, ktorá je už dosť stará, a náhodou by práve vtedy prišla kontrola, kryje ma aj popoludní to potvrdenie, že som bola u lekára? Alebo radšej neriskovať?
Od začiatku PN, teda asi už 2 mesiace, som sa nestretla so starou mamou a chcela by som jej ukázať fotky.
@anonym_autor smelo pocas vychadzok.
Vychádzky máš?
@anonym_2b14b6 Áno, ale keď do tých dvoch hodín zarátame aj cestu, tak prakticky hneď ako prídem, môžem ísť zase domov. Preto som to chcela teraz využiť.
Ak si bola ten den na vysetreni, tak by nemal byt problem. Okrem toho lekar ma volnost vo vychadzkach. Neni dane ze to musi byt 2x po dve hodiny. Mozes poziadat aby ti dal dlhsie okno, napriklad to zratal. Kamaratka mala myslim od 8-14, alebo tak nejak. Proste skoro cely den
Ak si bola ten den na vysetreni, tak by nemal byt problem. Okrem toho lekar ma volnost vo vychadzkach. Neni dane ze to musi byt 2x po dve hodiny. Mozes poziadat aby ti dal dlhsie okno, napriklad to zratal. Kamaratka mala myslim od 8-14, alebo tak nejak. Proste skoro cely den
@proste_zuza nie, nie je to v pohode ani ak mala vyšetrenie. Ak by aj lekár potvrdil vyšetrenie, sleduje sa čas a predpokladaná cesta domov. Takže návšteva by neprešla. To,že máš v daný deň lekára neznamená,že sa môžeš potom celý zdržiavať mimo adresy
@proste_zuza nie, nie je to v pohode ani ak mala vyšetrenie. Ak by aj lekár potvrdil vyšetrenie, sleduje sa čas a predpokladaná cesta domov. Takže návšteva by neprešla. To,že máš v daný deň lekára neznamená,že sa môžeš potom celý zdržiavať mimo adresy
@lilinka88 presne ako pises... odsleduje sa cas u lekara, plus cesta domov a pokial to bolo najma mimo vychadzok...
ak v tenden bdes na vysetreni a nepridu ti v noci tak to bude zrjme v poriadku

Vychádzky máš?