icon

Môžem poslať PN prvou triedou do práce?

alguno
14. mar 2022
lubik87
14. mar 2022

@alguno áno doporučene treba skontrolovať všetky údaje či sú vyplnené a podpísané

alguno
autor
14. mar 2022

@lubik87 je rozdiel medzi doporučene a prvou triedou? Vďaka.

lubik87
14. mar 2022

@alguno ak nevypisujes podaci lístok a pošleš len 1.t tak nemáš žiadny doklad o odoslaní .pokiaľ vypises podaci lístok plus 1.trieda ostane ti podacie číslo a vidíš ci sa list doručil....rozdiel v cene cca 0.60€ navyše

jana005
14. mar 2022

@alguno keď pošleš doporučene,tak máš doklad,že si to poslala. Prvou triedou to dostanú hneď na druhý deň,ale nemáš žiadny doklad.
Čiže keď chceš,aby to mali na druhý deň,tak pošli prvou triedou,ale určite doporučene,aby sa list nestratil

pribinak
14. mar 2022

Nestačí to scan či mai?

panelacikova
14. mar 2022

@alguno ak poštou, jednoznačne doporučene I.triedou. nemôžu sa vyhovárať, že to nedostali a pošta sa nemôže vyhovárať, že jej to dlho trvá

panelacikova
14. mar 2022

@pribinak stačí aj to v prípade, ak si autorka pošle originál tlačiva do SP sama. opäť odporúčam doporučene a pokiaľ sa dá, že si telefonicky zistí, ku komu patrí, tak aj menovite. ja som to takto robila dlhodobo. kópia zamestnávateľovi mailom a originál do SP priamo.

panelacikova
14. mar 2022

@pribinak pardon, píšem o prechodových lístkoch na peniaze. Ale aj ukončenie PN som poslala takto.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lilianka28
15. mar 2022

@alguno určite doporučene ako spomínajú vyššie a ja by som si to pre seba aj prefotila. Lebo z vlastnej skúsenosti - už sa stratila aj PN zasielania doporučene.

alguno
autor
15. mar 2022

Ďakujem všetkým, pomohli ste mi! 👏❤