icon

Môžem poslať súdu spisy, ktoré sú doplňujúce, aj napriek tomu, že mám právnika?

mili252
29. máj 2011

Chcela by som sa opýtať.
Kedže môj právnik, nič nekoná a bola som nazrieť aj na súdne spisy a všetko, čo som písala do noci, tam nedal.
Môžem tam hodiť veci aj ja, o ktoré ma žiadal sudca, kedže právnik nič nerobí. Sú to veľmi dôležité veci, ktoré by tam určite mali byť, ibaže neviem, či to tam môžem dať, či iba právnik... ☹

Ďakujem za radu...

nikita308
29. máj 2011

...môžeš to tam dať aj ty... a keďže právnik nič nerobí, tak by som ho asi vymenila.... toľké peniaze vrážať do niekoho, kto to má total na háku...

martina2001
29. máj 2011

môžeš to doplniť aj ty ako priamy účastník konania a žiadať aj ďalšie doplnenia dôkazov ak o nich vieš, a právnika by som vymenila a pri platení sa odvolala na neplnenie povinností vyplývajúcich zo zastupovania. Len pozor aby sa tie veci ktoré si písala týkali priamo prípadu neboli to len omáčky, lebo ak je to tak tak urobil dobre že ich nedal, tie zvyknú´skôr uškodiť ako pomôcť

sisaha
29. máj 2011

ak ta o to ziadal sudca a pravnik to tam nedal, mozes samozrejme ako pisu baby doplnit do spisu aj ty. A pravnikovi by som vypovedala plnu moc a nasla si ineho..

annaopialova
29. máj 2011

ahoj mili252 ano mozes to dat na podatelnu a povec ze je to dodatok k prvemu spisu len nezabudni tam napisat cislo spisu to byva v lavom rozku