icon

Môžem si vybaviť doklady bez rezervácie medzi 8h-10h?

1. apr 2026

Zvykne sa dlho cakat? Uprednosnuju ludi s detmi? Vopred dakujem ak mate info.

anonym_77e9bd
1. apr 2026

Koľko ročné dieťa?

viestta
1. apr 2026

podla toho kde, v Gelnici to mas na pockanie, v KE si vystojis frontu este pred budovou

autor
1. apr 2026

@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje

beata_k
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v Bratislave, 2 rocne... citala som ze skor babatka uprednistnia ale je to na personale... tak neviem ako to v praxi funguje

@anonym_autor Dnes som bola. Deti maju prednost iba do 1,5 roka. Cakala som asi 45 minut. BA V.

belllinka
1. apr 2026

Ja som 2 mesiace dozadu cakala v Petrzalke viac ako 3 hodiny. Porazilo by ma tam, keby este aj starsie deti uprednostnovali.

bambulkaaskatulka
1. apr 2026

Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.

autor
1. apr 2026

@anonym_autor super, dakujem dievcata za vsetky postrehy 🙂 skusim teda čihať terminy

anonym_42b504
1. apr 2026
@bambulkaaskatulka

Nechoď do klientskeho centra na tomasikovej, to by bol horor čakať, ak by ťa vôbec zobrali. Na zlatých pieskoch je tiež klientske, malé a prakticky prázdne.

@bambulkaaskatulka naozaj? By som nepovedala. Uz som tam zazila aj koniec vydavania caseniek o 8,19 aj konfliktnych nervoznych ludi. V BA je to o nahode a nikdy 2 dni za.sebou nie su rovnake

anonym_4ad1d8
Včera o 05:10

Najlepšie sa je objednať na presný čas, vtedy človek ani nečaká. Inak aj v malých mestách bývajú v tomto čase veľa ľudí, takže bez objednania na čas by som nešla ani sama dospelá, nie ešte s dieťaťom.

kvietok2012
Včera o 05:51
@beata_k

@anonym_autor Dnes som bola. Deti maju prednost iba do 1,5 roka. Cakala som asi 45 minut. BA V.

@beata_k prednostne je do 3rokov dieťaťa na celom Slovensku plus 1 doklad pre zakonneho zastupcu.

bambulkaaskatulka
Včera o 06:15
@anonym_42b504

@bambulkaaskatulka naozaj? By som nepovedala. Uz som tam zazila aj koniec vydavania caseniek o 8,19 aj konfliktnych nervoznych ludi. V BA je to o nahode a nikdy 2 dni za.sebou nie su rovnake

@anonym_42b504 fakt? Tak to som mala minulý týždeň riadne šťastie

lucik194
Včera o 06:15

termin v BA chytis jedine hned rano pred 6:00 ked zapnes pc/telefon ..... vtedy byvaju volne terminy na vsetkych pobockach, rataj ze to bude +30 dni od kedy to naklikas, v BA ten termin je hned prec.
vlastna skusenost teraz z februara. vo februari klikla, v marci sme boli vyriesit pas. bol hotovy za 10 dni .
boli sme v tom novom klientskom, na Zlatych, ludia sa este nenaucili tam chodit, bolo tam prazdno

anonym_42b504
Včera o 08:07
@lucik194

termin v BA chytis jedine hned rano pred 6:00 ked zapnes pc/telefon ..... vtedy byvaju volne terminy na vsetkych pobockach, rataj ze to bude +30 dni od kedy to naklikas, v BA ten termin je hned prec.
vlastna skusenost teraz z februara. vo februari klikla, v marci sme boli vyriesit pas. bol hotovy za 10 dni .
boli sme v tom novom klientskom, na Zlatych, ludia sa este nenaucili tam chodit, bolo tam prazdno

@lucik194 ale naucili, ver mi. Syn mal rezervaciu na vcera a ze bolo dost ludi. Istota je rezervacia. Nas doma tento rok vsetkych dobehli vsetky doklady🙈 chytit termin v BA je fakt "nocna", ale podarilo sa nam v PK a SC😈 niektore dni aj na Zlatych byvaju sialene, niekedy zatial lepsie. S dcerou idem o 3 tyzdne, ale na rezevaciu, mohla som zrusit termin v PK. "Kali" centrum ani neskusam, tam to byva zle vzdy. Pamatam si v decembri este v Ruzinove medzi sviatkami sa nam podarilo chytit termin zo dna den na cerstvy vodicak, zrejme Ruzinov nahradilo klientske na ZP a Ruzinov uz nie je dostupny na rezervaciu

lucik194
Včera o 08:10

no zvlastne, lebo ja som bola na Zlatych pred 3 tyzdnami a okrem nas tam boli 3 ludia.....

jaska, ze Ruzinov nie je v rezervacnom syteme, vsak ten je pred par mesiacmi uplne zruseny a namiesto neho su Zlate piesky.

ddaassuullaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_77e9bd
Včera o 08:21

Pomohlo by keby 90% termínov bolo na rezerváciu a nie len 10% a ten kto nemá internet by sa mohol rezervovať telefonicky cez call centrum.
V dnešnej dobe to technicky nie je problém, dokonca mať online sledovanie ako sa posúva poradie či termín platí, alebo bude posunutý.
Ale márniť čas státím v radoch alebo utekať skoro ráno na úrad pre lístok v poradí je zaostalé myslenie z minulého režimu.

beata_k
Včera o 11:13
@kvietok2012

@beata_k prednostne je do 3rokov dieťaťa na celom Slovensku plus 1 doklad pre zakonneho zastupcu.

@kvietok2012 Taku informaciu mi povedali...

ddaassuullaa
Včera o 11:37
@bambulkaaskatulka

@anonym_42b504 fakt? Tak to som mala minulý týždeň riadne šťastie

@bambulkaaskatulka omylom som zmazala🫣 ja som bola len robit sofera kolegyni s dietatom. Tusim to bol pondelok koncom marca a sodoma gomora. Plno a nervni klienti. Keby boli rezervacie dostupne v sirsom rozsahu a hlavne aj na dlhsiu dobu ako jeden mesiac, je to pohodlnejsie aj pre poskytovatela tychto sluzieb👀 menej nervov, priebezne prichody a odchody klientov a plynulejsia praca. Sledovala som aj nervoznych ludi, aj personal, obcas cosi nefungovalo a uz bolo zdrzanie. Kym som sedela, tak som si vsimla, ze ti, co mali rezervacie, boli vybaveni skor ako ti, co mali casenky. Uz len to by mali vyhodnotit ako velke plus rezervacii. A navyse upozornuju kazdeho o konciacej platnosti dokladov s dostatocnym predstihom, tak aspon 2-3 mesiace by mohli byt otvorene.
Kaslu realne na ludi, ale ze sem sa natrepe cele Slovensko, to ignoruju