icon

Môžem v zahraničí šoférovať bez vodičského oprávnenia?

9. jan 2025

Zdravím, môžem šoférovať v zahraničí ak my bol na Slovensku odobratý vodicak kvôli alkoholu ? (Zostatkovy). Chodim k psychologicke a povedala že ano.

Vodicak mi vrátia po všetkých sedeniach u psychologicky.

Diky za info

aliziana
9. jan 2025

to psychologička sa vyjadruje, či môžeš šoférovať? :D
A máš aj vodičák nejakej inej krajiny? Lebo ak nemáš žiadny, tak asi je logické, že bez neho nemôžeš šoférovať...

nynia
9. jan 2025

Nemozes soferovat bez vodicskeho opravnenia alebo ked mas odobraty vodicsky preukaz nikde na svete.

koniarova
9. jan 2025

Jasnééé. Ale len pokiaľ ťa nezastavia policajti. 😂😂😂

januska12323
9. jan 2025

Chceš mať problémy aj v ďalších krajinách?

hiro
9. jan 2025

@nynia Moze v zahranici ak ma vodicak z inej krajiny.

vanilkovazmrzka
9. jan 2025

3x hadaj

zuzubb007
9. jan 2025

Nie nemôžeš, to by čo bola za spravodlivosť, tu sa napijes a o hranicu vedľa si šoférujem, ja by som opilcom brala na roky vodičak a také tresty dala

gab1sol
9. jan 2025

Môžeš, kým ťa nechytia. Teda, predpokladám, že ten odobraný VP bol tvoj jediný.

martul
9. jan 2025

Nemáš náhodou aj teraz niečo v sebe hrknuté? Inak by si sa na toto nepýtal.

simca06022011
9. jan 2025

bez vodicaku nemozes nikde... cim sa preukazes? :DD zatial VZDY od nas vodicak pri cestnych kontrolach vyzadovali.. v kazdej eu krajine - ak nas zastavili.. :D

nynia
9. jan 2025

@hiro A? Ako to suvisi s mojim komentarom?

sovica
9. jan 2025

Jasné, že nie. Keď Ťa zastavia policajti a budú si pýtať vodičák, čím sa preukážeš? Či potrebuješ mať ešte viac problémov?

martul
9. jan 2025

Vodičák ti nevrátia po všetkých sedeniach.
Po všetkých sedeniach pôjdeš na preskúšanie!

tundra
9. jan 2025

Trochu to mas pomylene...Ak dostanes zakaz soferovat napr.v Česku,doma šoferovat môzes aj v inych štatoch unie.Ty si vsak prisiel definitivne o VP a nemas sa čim preukazat pri kontrole,to znamena,nemôzes viest ziadne motorove vozidlo.
Aj priestupky v inych statoch unie maju byt riesene komplexne a uz je vypracovany aj navrh.
https://www.trend.sk/spravy/zakaz-viest-vozidlo...

viestta
9. jan 2025

Skus sa zamysliet co povies pri cestnej kontrole v zahranici, ked budu ziadat predlozit vodicak. Ked to budes mat premyslene, tak mi to napis. Som na to zvedava.

alkoholik
9. jan 2025

Podla mna aj kamion mozete teraz soferovat.
A psychologicka aj traktor...😂

marusia674
9. jan 2025

Dufam, ze tento prispevok je mysleny len ako vtip...

annm81
9. jan 2025

@hiro A môže mať dva vodičáky? Ja vždy keď som si vybavovala zahraničný vodičák, musela som odovzdať ten dovtedajší.

rozculena
9. jan 2025

no neviem,kam chodíš,k psychológovi asi ťažko,lebo aký psychológ by ti povedal,že môžeš🙄

inuska1155
9. jan 2025

@martul 🤣🤣🤣🤣

inuska1155
9. jan 2025

@alkoholik 🤣🤣🤣🤣

inuska1155
9. jan 2025

Pane bože, to na tom modrom koniku, sa ešte co budu ľudia pýtať, že neviete mi poradiť ako si správne utierat zadok 🤣🤛? To je moc toto aké témy sú, tu žasnem 🤣🤣🤣

miska1997
9. jan 2025

Čo myslíš môžeš ?

misanthropicdann
10. jan 2025

@zuzubb007 no ale naopak to funguje.
V zahraničí so slovenským vodicakom keď ta chytia nemôžu ti zadržať VP nakoľko je majetkom SR. Môžu ti dat zákaz viesť vozidlo na ich území, na Slovensku a v ďalších krajinách si však môžeš v pokoji ďalej jazdiť