Môžem v zahraničí šoférovať bez vodičského oprávnenia?
Zdravím, môžem šoférovať v zahraničí ak my bol na Slovensku odobratý vodicak kvôli alkoholu ? (Zostatkovy). Chodim k psychologicke a povedala že ano.
Vodicak mi vrátia po všetkých sedeniach u psychologicky.
Diky za info
Nemozes soferovat bez vodicskeho opravnenia alebo ked mas odobraty vodicsky preukaz nikde na svete.
Jasnééé. Ale len pokiaľ ťa nezastavia policajti. 😂😂😂
Chceš mať problémy aj v ďalších krajinách?
3x hadaj
Nie nemôžeš, to by čo bola za spravodlivosť, tu sa napijes a o hranicu vedľa si šoférujem, ja by som opilcom brala na roky vodičak a také tresty dala
Môžeš, kým ťa nechytia. Teda, predpokladám, že ten odobraný VP bol tvoj jediný.
Nemáš náhodou aj teraz niečo v sebe hrknuté? Inak by si sa na toto nepýtal.
bez vodicaku nemozes nikde... cim sa preukazes? :DD zatial VZDY od nas vodicak pri cestnych kontrolach vyzadovali.. v kazdej eu krajine - ak nas zastavili.. :D
Jasné, že nie. Keď Ťa zastavia policajti a budú si pýtať vodičák, čím sa preukážeš? Či potrebuješ mať ešte viac problémov?
Vodičák ti nevrátia po všetkých sedeniach.
Po všetkých sedeniach pôjdeš na preskúšanie!
Trochu to mas pomylene...Ak dostanes zakaz soferovat napr.v Česku,doma šoferovat môzes aj v inych štatoch unie.Ty si vsak prisiel definitivne o VP a nemas sa čim preukazat pri kontrole,to znamena,nemôzes viest ziadne motorove vozidlo.
Aj priestupky v inych statoch unie maju byt riesene komplexne a uz je vypracovany aj navrh.
https://www.trend.sk/spravy/zakaz-viest-vozidlo...
Skus sa zamysliet co povies pri cestnej kontrole v zahranici, ked budu ziadat predlozit vodicak. Ked to budes mat premyslene, tak mi to napis. Som na to zvedava.
Podla mna aj kamion mozete teraz soferovat.
A psychologicka aj traktor...😂
Dufam, ze tento prispevok je mysleny len ako vtip...
no neviem,kam chodíš,k psychológovi asi ťažko,lebo aký psychológ by ti povedal,že môžeš🙄
@martul 🤣🤣🤣🤣
@alkoholik 🤣🤣🤣🤣
Pane bože, to na tom modrom koniku, sa ešte co budu ľudia pýtať, že neviete mi poradiť ako si správne utierat zadok 🤣🤛? To je moc toto aké témy sú, tu žasnem 🤣🤣🤣
Čo myslíš môžeš ?
@zuzubb007 no ale naopak to funguje.
V zahraničí so slovenským vodicakom keď ta chytia nemôžu ti zadržať VP nakoľko je majetkom SR. Môžu ti dat zákaz viesť vozidlo na ich území, na Slovensku a v ďalších krajinách si však môžeš v pokoji ďalej jazdiť

to psychologička sa vyjadruje, či môžeš šoférovať? :D
A máš aj vodičák nejakej inej krajiny? Lebo ak nemáš žiadny, tak asi je logické, že bez neho nemôžeš šoférovať...