icon

Môžeš šoférovať s potvrdením pred príchodom vodičáku?

20. feb 2025

Ahojte baby, včera sme sedeli s kamoškou ktorá urobila vodičak. Bola si už aj podat žiadosť o vystavenie vodičaku a tu sme došli k otazke na ktorú máme rozdielne názory. Pri podaní žiadosti na mestskom úrade jej dali nejake záväzné potvrdenie o vyziadanie vodicaku. Moze šoferovat uz aj s týmto papierom kým jej pride vodicak? Ja osobne si myslim že nie. Muž mi tvrdí že ked robil vodičak on tak to tak fungovalo že dostali nejake potvrdenie a kym do 30 dni prišiel vodičak mohli soferovat s tym papierom. Neviete ako to v skutočnosti je? Pre zaujimavost. Dik

patka06
20. feb 2025

Nemôže šoférovať, musí mať vydaný VP až potom môže za volant.
Ešte pre upresnenie žiadosť o vydanie VP sa nepodáva na mestskom úrade.

taktotedanie
20. feb 2025

Ma jazdit ked ma VP
Isto na mestskom urade? Asi si sa pomylila

autor
20. feb 2025

Vdaka myslela som si...ano u nas v meste na mestskom urade na oddeleni dokladov 🙂

mondolina
20. feb 2025

oddelenie dokladov je na okresnom úrade.
môže jazdiť až s VP

autor
20. feb 2025

@mondolina u nas v meste to je v budove mestskeho uradu 🙂

patka06
20. feb 2025

Oddlenie dokladov môže byť umiestnené kdekoľvek, aj v budove mestského úradu, ale patrí pod políciu,

autor
20. feb 2025

@patka06 ano ja sa nehadam a viem ze patri..ako pisem vyssie u nas to je na mestskom urade 🙂

taktotedanie
20. feb 2025

Tak ale vyjadri sa jasne 😂 ze to mate vy kdesi na mestskom urade ( v budove) neznamena ze sa to tam podava
Je to policia

h2
20. feb 2025

🤦‍♀️ Autorka sa nepýta, na akom úrade. Je normálne, že v jednej budove sídli viacero inštitúcií, no tak použila výraz jednej z nich, podľa ktorej tú budovu asi volajú. Toto vôbec nie je podstatné.

taktotedanie
20. feb 2025

@h2 autorke bolo odporucane a je nanajvys vhodne vyvseglit aj tuto zalezitost aby sa tymto postupom nebodaj niekto neinspiroval a nesiel to riesit na mestsky urad a zrovna tam to sidlit nebude
Neviem preco mas potrebu to riesit ani si jej neporadila len rypla- zbytocne, vyuzi cas lepsie

h2
20. feb 2025

@taktotedanie Nerýpla som. Tak, ako ty máš pocit, že ja som si rýpla, môžen mať zase ja pocit, že vy, čo ste sa chytili toho mestského úradu, rýpete.
A neporadila som, lebo radu už dostala, tak načo písať dvakrát.

kvietok2012
20. feb 2025

Kamoška nemôže jazdiť len s tým papierom...

taktotedanie
20. feb 2025

@h2 tak naco komentovat 🙂
Skus poradit tam kde este nikto neporadil

melanta
20. feb 2025

Koľko rokov má muž? Pretože ja som si robila vodičák okolo roku 1995 a už vtedy bolo možné jazdiť jedine z vydaným VP, nie s papierom o podaní žiadosti o vydanie prvého VP.

h2
20. feb 2025

@taktotedanie Myslím, že tu radím celkom dosť. Ty máš tiež určite lepšie veci na práci, než komentovať moje komentovanie. 😉

chrobacik41
20. feb 2025

Môj syn teraz v utorok urobil vodičský. Šoférovať môže až keď dostane vodičský preukaz! Povedali to všetkým čo boli v ten deň na skúškach. Vodičský preukaz sa vybavuje na okresnom úrade, oddelenie dokladov , dopravný inšpektorát. Aspoň teda u nás to tak je.

autor
20. feb 2025

Ďakujem za info na ktoré som sa pýtala...áno použila som vyraz mestsly urad lebo tam som ju vyhodila a vyzdvihla..nechapem tu potrebu sa chytat zase tohto ale ludia maju vzdy potrebu riesit somariny v ich nudnych zivotoch 🙂 pekny den prajem