Môžeš šoférovať s potvrdením pred príchodom vodičáku?
Ahojte baby, včera sme sedeli s kamoškou ktorá urobila vodičak. Bola si už aj podat žiadosť o vystavenie vodičaku a tu sme došli k otazke na ktorú máme rozdielne názory. Pri podaní žiadosti na mestskom úrade jej dali nejake záväzné potvrdenie o vyziadanie vodicaku. Moze šoferovat uz aj s týmto papierom kým jej pride vodicak? Ja osobne si myslim že nie. Muž mi tvrdí že ked robil vodičak on tak to tak fungovalo že dostali nejake potvrdenie a kym do 30 dni prišiel vodičak mohli soferovat s tym papierom. Neviete ako to v skutočnosti je? Pre zaujimavost. Dik
Ma jazdit ked ma VP
Isto na mestskom urade? Asi si sa pomylila
Vdaka myslela som si...ano u nas v meste na mestskom urade na oddeleni dokladov 🙂
oddelenie dokladov je na okresnom úrade.
môže jazdiť až s VP
@mondolina u nas v meste to je v budove mestskeho uradu 🙂
Oddlenie dokladov môže byť umiestnené kdekoľvek, aj v budove mestského úradu, ale patrí pod políciu,
@patka06 ano ja sa nehadam a viem ze patri..ako pisem vyssie u nas to je na mestskom urade 🙂
Tak ale vyjadri sa jasne 😂 ze to mate vy kdesi na mestskom urade ( v budove) neznamena ze sa to tam podava
Je to policia
🤦♀️ Autorka sa nepýta, na akom úrade. Je normálne, že v jednej budove sídli viacero inštitúcií, no tak použila výraz jednej z nich, podľa ktorej tú budovu asi volajú. Toto vôbec nie je podstatné.
@h2 autorke bolo odporucane a je nanajvys vhodne vyvseglit aj tuto zalezitost aby sa tymto postupom nebodaj niekto neinspiroval a nesiel to riesit na mestsky urad a zrovna tam to sidlit nebude
Neviem preco mas potrebu to riesit ani si jej neporadila len rypla- zbytocne, vyuzi cas lepsie
@taktotedanie Nerýpla som. Tak, ako ty máš pocit, že ja som si rýpla, môžen mať zase ja pocit, že vy, čo ste sa chytili toho mestského úradu, rýpete.
A neporadila som, lebo radu už dostala, tak načo písať dvakrát.
Kamoška nemôže jazdiť len s tým papierom...
@h2 tak naco komentovat 🙂
Skus poradit tam kde este nikto neporadil
Koľko rokov má muž? Pretože ja som si robila vodičák okolo roku 1995 a už vtedy bolo možné jazdiť jedine z vydaným VP, nie s papierom o podaní žiadosti o vydanie prvého VP.
@taktotedanie Myslím, že tu radím celkom dosť. Ty máš tiež určite lepšie veci na práci, než komentovať moje komentovanie. 😉
Môj syn teraz v utorok urobil vodičský. Šoférovať môže až keď dostane vodičský preukaz! Povedali to všetkým čo boli v ten deň na skúškach. Vodičský preukaz sa vybavuje na okresnom úrade, oddelenie dokladov , dopravný inšpektorát. Aspoň teda u nás to tak je.
Ďakujem za info na ktoré som sa pýtala...áno použila som vyraz mestsly urad lebo tam som ju vyhodila a vyzdvihla..nechapem tu potrebu sa chytat zase tohto ale ludia maju vzdy potrebu riesit somariny v ich nudnych zivotoch 🙂 pekny den prajem

Nemôže šoférovať, musí mať vydaný VP až potom môže za volant.
Ešte pre upresnenie žiadosť o vydanie VP sa nepodáva na mestskom úrade.