icon

Možno mať celodenné vychádzky počas PN v tehotenstve?

19. jún 2024

Da sa počas PN tehotenstva mat celodenné vychádzky?

Strana
z2
beasy
20. jún 2024

@taynee o tom hovorím, ja som mala pn rok od psychiatra a mala som v lekarskej sprave ze psychiater nariaduje celodenne z dovodu zlepsenia stavu inak k nemu nedôjde a poisťovňa že absolutne nevyhovie, sestra rizikove tehotenstvo, chcela sa odvolat na to že chce isť von až v čase ked bude muž doma z prace okolo 18-20 napriklad ale nevyhoveli jej, ponechali jej ich dokonca od 14-17, cize lekár ktoreho spominaju je buď výmysel alebo mi to aj tak nevychadza lebo by mu to neschvalila Socialna poisťovňa veď vidia v zazname ake vychadzky nariadil kvoli kontrole. Cize pride mi krajne nepravdepodobne že by dali vynimku jedinemu lekarovi na Slovensku

bublinka1426
20. jún 2024

@slavka1988 neviem, ja som mala dve hodiny doobeda a tri poobede. nikde som nevidela ze daju tehotnej celodenku ...a ja som bola PN asi 4 tyzdne takze makala som cely cas. neviem ako to je ked je zena pomaly od 1 dna od pocatia na PN lebo aj take poznam.

butterflyeffect
20. jún 2024

@bublinka1426 ja som na PN uplne od prveho dna, kedze sme riesili IVF a mam resekovanu cast maternice, a vychadzky som prvy mesiac nemala vobec a po mesiaci 2 hodiny doobedu a 2 hodiny poobede mam teraz

bublinka1426
20. jún 2024

@butterflyeffect tak drzim palce. 🍀( 1 den pocatia som myslela samozrejme ''obrazne'')

kacena4
20. jún 2024

@slavka1988 to ze vam dava dr celodenne vychadzky znamena ze porusuje predpis a ak pride inspekcia zatrhne mu to, nakolko celodenna vychadzka neexistuje. len nejaky cas doobeda a poobede, cas sa da akokolvek upravit napr. mne upravili kvoli vyzdvihovaniu dietata zo skolky podla potreby t.j. 7-9 a 15-17 aby som mohla dieta odviest a vyzdvihnut

Strana
z2