Môžu mi odobrať opatrovateľský príspevok?
Je pravda, že mi môžu odobrať opatrovateľský príspevok, ak k lekárom chodí so synom manžel? Je pravda, že sa do lekárskej správy uvádza, či pacient prišiel v sprievode otca alebo matky? Riešia to na úrade?
A čo v prípade, ak škola nedokáže zaručiť zdravotný dohľad nad ŤZP, aj keď je špeciálna - je pravda, že potom mám so synom v škole sedieť ja a neuznajú mi individuálny študijný plán, ktorý plníme doma?
@kacena4 Lebo tam musi byt odovodnenie, a neviem ci staci to, ze ucitelka je dlhodobo PN, lebo ma skola bud zabezpecit adekvatnu nahradu, alebo ho mam dat inam, a ze ked tam nie je ucitelka co mu vie davkovat lieky tak tam mam byt ja lebo ja som opatrovnik. Ale ja to tiez neviem robi to doma manzel.
@anonym_autor a ty robis čo? Lebo teda ako čítam, všetko robí manžel. Ty nevieš ani ako mas podať lieky. Asi to niekoho už dobre doziera, keď ti to takto okato hovorí.

@kacena4 Lebo tam musi byt odovodnenie, a neviem ci staci to, ze ucitelka je dlhodobo PN, lebo ma skola bud zabezpecit adekvatnu nahradu, alebo ho mam dat inam, a ze ked tam nie je ucitelka co mu vie davkovat lieky tak tam mam byt ja lebo ja som opatrovnik. Ale ja to tiez neviem robi to doma manzel.
@anonym_autor tak to je uz na dohode medzi skolou a tebou ci tam s nim budes alebo ho budete ucit doma. a je problem naučiť sa davkovat vlastnemu dietatu lieky?? vsak by som sa ako matka na opatrovaku hanbila toto napisat. sorry, obdivujem tvojho muza, robi stara sa o syna po lekaroch s nim chodi.... ja ked som musela naucila som sa dieťaťu aj 14 liekov pripravovat, popri dalsim detom. sorry na koment