Musí muž pokračovať s nami v karanténe?
Zienky viete mi poradiť či muž musí byt ešte v karantene keď my sme na konci jeho karantény som bola pozitivna ja a deti?
Lebo svokra tvrdí že on už nemusi byt v karantene ale mne sa to nezdá, veď predsa my sme pozitívny a keď je s nami v domácnosti mal by byt doma dalších 14 dni aj on nie?
Ved ak bol on pozitivny a uz mu konci karantena naco by mal byt znovu s vami doma ? Ak je “vylieceny” priznaky UZ nema tak moze chodit do prace podla mna atd... ved co myslis ze ten covid zase chyti po tyzdni od vas druhy krat?😃
kazdy ma svojich 14 dni od pozitivneho testu + teda vy s detmi este dobu pocas jeho karanteny, ked ste boli vedení ako uzky kontakt
On dokonci svoju karantenu a moze ist do prace, ale nemoze mat 3 dni pred koncom ziadne respiracne priznaky..riesili sme to pred mesiacom..manzel bol pozitivny, ja s dcerou 8 dni po nom a syn dalsich 8 dni po nas..manzel po 14 dnoch chodil do prace, mne skoncila karantena vcera a syn konci az 11.5.🤷

Ja s detmi sme boli pozitívny na 12ty deň odkedy bol pozitívny muž. Dnes by mužovi končila karanténa keby nie sme pozitívny aj my