icon

Musím nahlásiť aj detskej doktorke, že sme v karanténe?

21. apr 2021

Sme v karantene, našej doktorke ktorú mame s ocinkom spoločnú sme sa už nahlásili ale moja otázka je.. treba nahlasit aj dieťa u jeho detskej doktorky? Ma 3 roky, nechodí do škôlky. Ďakujem

hailey1
•
21. apr 2021

Ano, treba, zapisuje to do karty

pribinak
•
21. apr 2021

Ak je dieťa pozitívne tak áno. Ak ste len v preventívnej karanténe tak nie

autor
•
21. apr 2021

@pribinak ocino je pozitívny dnes mu vysiel test. Maly je zatiaľ v poriadku, bez príznakov.

hailey1
•
21. apr 2021

@pribinak Nasa napr.nas upozornila, ze aj karantenu treba hlasit. Ved tam nie je ziaden problem dvihnut telefon.

pribinak
•
21. apr 2021

Tak keď je ok, tak netreba. Teda naša to nevyžaduje

pribinak
•
21. apr 2021

@hailey1 áno, v tej ambulancii zazvoní telefón 200x za deň, linka často obsadená a potom maminy ktoré súrne potrebuju riešiť veci sa nevedia dovolať

Naša doktorka to nevyžaduje

brezza
•
21. apr 2021

Ja som volala a sama mi povedala, ze to treba zapisat do karty, ze treba volat ked su rodicia pozitivni. Vtedy este nemal priznaky. Druhykrat som volala ked uz bol priznakovy.

evkamotka
•
21. apr 2021

Nasej to bolo jedno. Obe deti pozitivne

autor
•
25. máj 2021

Inak treba aj zavolať že je koniec karanteny? Nakoniec sme boli 4 týždne v karantene

vojkri
•
25. máj 2021

@autor mne bolo vysvetlene ze koniec karanteny urcuje lekar (teda ak su priznaky) takze ano my volame (ale potrebujeme aj potvrdenie do skoly a do skolky).

avanka
•
25. máj 2021

Treba volať,dáva sa im to do karty..volali sme aj pri manzelovom ukončení...a nahlásili sme len,že boli bez príznakov .boli sme v 14 dnovej karanténe na Vianoce

kamagma
•
25. máj 2021

Ano hlasili sme