icon

Na ihrisku sa na hojdačke hojdá chlap a jednu ruku má medzi nohami. Môžem volať volajtov?

8. okt 2022

Mozem volat policajtov ked vidim na detskom ihrisku dospeleho chlapa, ktory vyzera nie mentalne normalne, hojda sa na hojdacke a drzi sa jednou rukou medzi nohami?
Nebudu policajti pytat nejake moje udaje? Co vlastne by od takeho cloveka zistovali, netusim ci by sa ho vlastne aj boli nieco pytat alebo co by spravili. Mohla som zavolat a odist odtial, nech nevie kto nanho volal? Alebo by policia chcela nieco so mnou spisovat?

Strana
z2
ckocka
8. okt 2022

A čo sa stane ak budú vedieť tvoje údaje?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
erickatt
8. okt 2022

Ak medzi tym odide, bude to falosny výjazd. Hned si mala volat

bloger
8. okt 2022

Najlepšie to ignorovať.

autor
8. okt 2022

@ckocka pre vela veci, ale tiez ako sa pise nizsie. ak medzi tym odide, bude to falosny vyjazd a budu vediet kto volal. keby stretnem policajne auto po ceste, tak ich tam poslem. to by bolo ine.

ckocka
8. okt 2022

A čo si myslíš že ťa za to zatknú alebo posadia do basy? Ale majú tu pravdu, ty sa radšej do ničoho nemiešaj.

perdita11
8. okt 2022

Natoc si ho na mobil a zavolaj na policiu a normalne povedz co vidis. Povedz im aj aby ratali s tym ze moze odist.

autor
8. okt 2022

@perdita11 neviem ci je natacanie na mobil uplne legalne. navyse tak aby bolo nieco normalne vidiet by som musela byt asi dost blizko a videl by ma.

marisoul17
8. okt 2022

Mala si volať. Ja som tiež volala mestských keď som ohlasovala vandalizmus (prišli do 2 minút) a nerobilo mi ani problém predstavit sa. Oni v systéme aj tak vidia tvoje číslo a nie je pre nich problém vyhľadať majiteľa čísla.

nikha2809
8. okt 2022

@bloger A to dokedy budeme týchto magorov ignorovať?Kým si tam nezačne honit pred deťmi?

mimka1402
8. okt 2022

Autorka ano môže nahrávať na verejnom priestranstve s tým nie je problém, lebo by ti šlo o preukazanie niečoho čo sa ti nepozdava, určite zavolaj a počkaj na mieste a nahraj si to, nikdy nevieš ako veľmi môžeš nejaké dieťa ochrániť.

marisoul17
8. okt 2022

@bloger áno, ignorovať. Všetci budeme pozerať inam (a je jedno o aký prípad ide) a keď sa niečo stane tak potom sa budeme pýtať prečo sa to neriešilo...

ibrunova
8. okt 2022

Volala by som mestských policajtov

autor
8. okt 2022

@marisoul17 to sa pytam skor do buducna ak sa taka situacia este zopakuje. ja som ho najprv videla zozadu a len mi bolo divne, ze sa hojda dospely tak vysoko na hojdacke. potom som si vsimla ze sa jednou rukou nedrzi a to my uz bolo podozrive. ale nesla som sa dopredu pozriet. a ked sme presli tak, ze som videla co som si myslela, tak bolo na ihrisku uz malo ludi, tma a fakt som sa zlakla. tak sme odtial rychlo odisli. len som po ceste rozmyslala, ci som nemala volat policiu.
ale neviem, co by robili oni potom tam na mieste. ci maju nejake kompetencie ked taky clovek vlastne nic nerobi.

ivka21
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
8. okt 2022

Treba vzdy nahlasit taketo veci,aj keby sa situacia zmenila tak oni to nahlasenie maju preverit vyjazdom na miesto.....neignorujte v ziadnom pripade.

bimbambom
8. okt 2022

@erickatt nebude to falošný výjazd . Volali sme tak , dotyčný tam už nebol a policajti ho hľadali a aj našli 🤷

autor
8. okt 2022

@bimbambom tiez v takejto veci? nevies co a ako s nim potom policajti robili?

77daniela77
8. okt 2022

Toho sa neboj ak sa situacia medzitym zmenila,oni take situacie uz zazili,najdu ho,preveria.....

llnzz
8. okt 2022

Ja by som po mojej osobnej skúsenosti po ďalší krát určite poliacajtov volala. Keď sme ako školáci chodili po vyučovaní vždy na ihrisko so spolužiakmi tak tam raz bol jeden starší pán ktorý sa správal podobne keď boli V okolí ludia prechádzal sa po ihrisku “hral” akonáhle nablízku nikto nebol bez hanby vytiahol svojho bimbasa a začal na nás na deťoch masturbovať... Dokonca si pamätám že v rádiu hlásili že sa s najväčšou pravdepodobnosťou tento istý človek pohybuje na ďalších ihriskách aby boli rodičia obozretný. Podla mňa to neni sranda a nikdy neviete kedy takému človeku naozaj prepne a nejaké dieťa napadne.

bimbambom
8. okt 2022

Starší pán na ihrisku . Vždy sa obšmietal okolo detí prāve keď vyšli von zo prihováral sa im , zisťoval kto je učiteľka a neviem čo ešte . Ponúkal deťom vodu a neviem čo . Pozeral do okien tried .... Neverím , že by niečo urobil , ale bolo to cez čiaru . V ten deň ako ho našli ho zobrali k sebe a dostal záznam asi . A že nemá chodiť okolo detí. Odvtedy je to lepšie .

mandzula
8. okt 2022

V pripade, ze ste ho videli sucasne minimalne dvaja, u ktorych jeho konanie vzbudilo pohorsenie, dopustil sa priestupku vzbudzovania verejneho pohorsenia.

lindusss2016
8. okt 2022

Mala si zavolat, ked si na ihrisku chyta gule 🤷 ja som minule volala na ihrisko mestskych kvoli spiacemu ozranovi. Dosli, poriesili, odo mna nic nepytali.

deti95060810
8. okt 2022

autorka, mohla si zavolať, aj keby odišiel- nič by sa nestalo.
mne sa stalo, že prišiel ku môjmu autu neznámy mladý muž, ktorý bol úplne mimo, tvrdil že ho mám odviesť do Popradu - cca 100 km, lebo tam mu niekto zomiera....
požiadala som ho, aby okamžite opustil môj pozemok, ešte mi oznámil že je nadrogovaný. Zavolala som políciu - on sa naľakal a behal po poliach, potom podbehoval autám pod kolesá - sám nevedel čo a ako...Nakoniec ho odviezlo nejaké auto - úplne iným smerom ako chcel po mne....
polícia chcela vedieť kde je, tak som len povedala že práve ho odviezlo auto....

mikadooo
8. okt 2022

Zavolaj a vysvetli 🤷. Ten chlap určite na detské ihrisko nepatrí... Údaje si budú pýtať, už len z toho dôvodu, že si z nich môže kľudne niekto aj robiť prdel.

selest
8. okt 2022

Netreba sa bat, kludne volaj a chod prec ved ak sa bojis nemusis tam ostat.. Oni uz velakrat aj vedia o koho ide, v mestach byvaju kamery a osleduju si ho kadial isiel atd. Taketo veci urcite netreba ignorovat

jance333
8. okt 2022

mozes zavolat a proste im vysvetli, co vidis, ze sa ti to nezda celkom ok. presne opises, co sa deje. nech zvazia, ci to stoji za vyjazd,ale kedze su hovory nahravane, myslim, ze musia overit kazdy podnet. a co sa tyka tvojich udajov, no a co ze ich budu mat. ty nerobis ziaden priestupok. mozno nie je nebezpecny a mozno aj ano. ked budes o par dni, tyzdnov, mesiacov pocut, ze sa nedajboze nieco stalo, budes kludne spat? asi nie

lenkike
8. okt 2022

Mne sa počas štúdia na vysokej stalo, že som si takéhoto úchyla všimla, ako sedel so stiahnutými gatami v aute pred internátom. Pravdepodobne sa vyžíval v okoloidúcich studentkách...bola som v takom šoku, že som nevedela, či má oči neklamú, nieto, že by mi ešte napadlo políciu volať. Ale keď som si to potom v kľude premyslela, povedala som si, že ak toto uvidím znova, budem hneď volať, takýto človek môže byť nebezpečný, nech ho radšej zbalia hneď...ale mne sa to už odvtedy nestalo, ale možno ho nahlásil niekto iný, často okolo intráku chodila hliadka v aute.

autor
8. okt 2022

@lenkike ano, aj ja som bola v miernom soku ked som zistila, ze ma ruku naozaj medzi nohami. zozadu som si nebola ista. lenze uz bola pomerne tma, vsetci zrazu odchadzali z ihriska, tak som zavolala dieta a tiez rychlo odisla. este som sa obzerala ci nahodou nejde za nami.
dokonca priblizne 4-5 metrov od neho na lavicke sedeli dalsi dospeli. tak som si myslela, ze snad oni vidia nanho lepsie. alebo ze su tam s nim.
az potom cestou domou a doma som zacala rozmyslat, ci som nemala zavolat na policiu.

zorana999
9. okt 2022

Je to trestný čin, samozrejme, že ich zavolaj.
Toto je jednoznačne dôvod na privolanie 158

Strana
z2