icon

Na pase mám priezvisko za slobodna. Musím si ho zmeniť?

23. dec 2022

Teraz mi to prešlo a muž tvrdí, že si nemám meniť pás. Vraj zbytočne vyhodené peniaze. Ide o to, že mám na pase priezvisko za slobodna. Inak je platný.
Ako to je? Cez 4 kontroly ma v pohode pustili. Môže to byť v budúcnosti problém? Ešte 7rokov je platný.

Strana
z2
gertrudaosem
25. dec 2022

Určite si nový nerob

patricia0000
28. jún 2023

@beky223 dobrý deň môžem sa spítat neviem ako to je piatok sme mali svadbu dnes si idem dať robiť občiansky preukaz ako zmenu priezviska chcem sa len spítat že či aj môj muž potrebuje zmeniť občiansky že či sa dáva do občianskeho že je ženatý mne tvrdili tu ľudia že musí aj muž môj potom že nemusí môj muž tak neviem

diaszoky
28. jún 2023

Ja som toto zazila ked som letela na dovolenku cez cestovku a prisla som nato den pred! Cestovka zmenila zmluvu na priezvisko za slobodna! Ak by ma na kontrole alebo letisku policia kontrolovala mala by som problem. Nastastie, preslo mi to..ja by som neriskovala ak nato mas cas vybac si novy a neries par eur ak ta otocia z lietadla nestoji ti to zato

beky223
28. jún 2023

@patricia0000 ak sa nemenilo nič iné, trvalé bydlisko po svadbe napríklad, tak nemusí

Strana
z2