Nahlasovanie nelegálnej práce
Zdravím.. Keď niekto je na podpore a pritom pracuje na dohodu 32h, ale pracuje na čierno každý deň 8 h aj nočné a peniaze dostáva bokom na ruku, tak kde sa to nahlasuje úrad práce? Ďakujem
@anonym_39b2e2 ďakujem áno som obľúbená, nejde o mňa len sa pýtam
@petka1402 nenahlasuje jemu len uškodis však podporu ma len 6 mesiacov a potom už nemá nič
@petka1402 na inšpektorát prace. A z blbych komentárov, ze si udavacka a pod. si absolutne nič nerob...
@petka1402 nenahlasuje jemu len uškodis však podporu ma len 6 mesiacov a potom už nemá nič
@andrejka1974 ale takeho mudrlanta zivime my. Z nasich dani sa plati jeho zdravotne poistenie, z nasich odvodov sa plati jeho podpora. On neodvadza dane ani odvody, okrada kazdeho jedneho z nas. Lebo my sme ten stat, ktory on ojebabrava. Take ti nedoslo?
@petka1402 Ty musíš byť zákerná osoba.
@petka1402 Ty musíš byť zákerná osoba.
@anonym_638a7f a ty hlupa, ked chces za druheho platit zatial co on si veselo porusuje zakony. A ty mu k tomu este veselo tlieskas a drzis palce.
@anonym_638a7f a ty hlupa, ked chces za druheho platit zatial co on si veselo porusuje zakony. A ty mu k tomu este veselo tlieskas a drzis palce.
@moonlight1210 V tomto štáte nás dlhodobo a oveľa viac okrádajú iný ľudia ...
@moonlight1210 V tomto štáte nás dlhodobo a oveľa viac okrádajú iný ľudia ...
@anonym_638a7f
Vidiet, ze mas presne to myslenie, ake je tam hore zelane.
Asi ti je jasne, ze je nelogicke preto nad mensimi priestupkami mavnut rukou.
Pokial sa nezacneme systematicky burit proti takym veciam, tak v zivote v tomto state neotocime povedomie o hodnotach. A v zivote sa poriadne nevzburime voci vlade, aku mame. Budeme dookola len chrbat ohybat a potichu frflat.
A ostaneme pri starom dobrom Kto neokrada stat, okrada rodinu.
Az ked obcania zacnu tlacit na hodnoty, tak politici budu nuteni sa nielen tvarit, ze ich akoze uznavaju, ale aj podla toho nieco robit.
Nepolepsia sa, to nie. Ale budu nuteni realne makat aj pre stat a ludi, ak sa budu chciet udrzat. Nie iba jazykom a nielen polroka pred volbami, ale cele volebne obdobie.
Ibaze to je na nas a nasich hodnotach, ake vyznavame, ci ich donutime.
Kritizovat niekoho, kto nesuhlasi s okradanim, je presne ten postoj, co tu chcu mat. A maju - ako vidim.
@andrejka1974 ale takeho mudrlanta zivime my. Z nasich dani sa plati jeho zdravotne poistenie, z nasich odvodov sa plati jeho podpora. On neodvadza dane ani odvody, okrada kazdeho jedneho z nas. Lebo my sme ten stat, ktory on ojebabrava. Take ti nedoslo?
Ešte raz nejde o mňa, mňa sa opýtala kamoška ze ako sa to rieši presne pre ten dôvod ktorý udala
@viestta, ide o dieťa... tu sa niečo človek opýta a hneď sprcha kokso a všetky tu hrdinky anonymné, no dobre majte pekný deň a ďalej podporujte takých ľudí
Takze mile damy, co ste oznacili autorku za hnusnu zavistlivu svonu, zistite si cislo uctu, na ktore mozte poslat nahradne vyzivne za toho odrbavaca. Lebo aj to nahradne vyzivne platime vsetci z nasich dani a odvodov, co mne osobne vadi, len vam nie
@viestta prosím tá na stať sa nedá spoliehať každý na tak ako si sám spraví
@viestta prosím tá na stať sa nedá spoliehať každý na tak ako si sám spraví
@andrejka1974 ale to este neznamena, ze budeme tisko prizerat ako ho vyciciavaju rozne vyzierky, ci uz v malom alebo vo velkom. Kym sa na to budeme len prizerat, dovtedy sa budeme musiet starat sami o seba, lebo system vyzeru taki ako tento
@andrejka1974 ale to este neznamena, ze budeme tisko prizerat ako ho vyciciavaju rozne vyzierky, ci uz v malom alebo vo velkom. Kym sa na to budeme len prizerat, dovtedy sa budeme musiet starat sami o seba, lebo system vyzeru taki ako tento
@viestta vláda ti nikdy nepomôže ani nikdy nepomohla je to už tu roky a noc sa nezmení
@viestta vláda ti nikdy nepomôže ani nikdy nepomohla je to už tu roky a noc sa nezmení
@andrejka1974 a napriek tomu si myslis, ze ten kto nahlasi takeho vyzierku, ktory sa prizivuje na nasich peniazoch je svina zavistliva a netreba nic robit, lebo aj tak ma podporu len 6 mesiacov? Lebo o to ide.

@petka1402 ty musíš byť veľmi obľúbená osoba medzi ľuďmi.