Nárok na podporu v nezamestnanosti po rodičovskej dovolenke
Prosím vás kočky, ktorá mi viete poradiť...
Budem mať nárok na podporu v nezamestnanosti po druhej rodičovskej ak bol sled udalostí nasledovný?
2022 MD+RD
Po skončení RD hneď PN/druhé rizikové tehotenstvo
MD+RD
Predtým som bola zamestnaná 8 rokov
@veronikamala1 zalezi kedy vam skoncila. Zmluva od ukončenia TPP do 2r si viete vybrat podporu
Ja som tu lehotu nevedela takze mne podpora prepadla😇
@zuzkaa1991 pracovný pomer mi stále trvá. Stále som zamestnaná
@veronikamala1 budeš mat narok
@veronikamala1 momentálne som na PN, len rozmýšľam či nie je lepšie čerpať do materskej podporu, ktorá by mi vyšla vyššia ako PN. Preto sa pýtam na tú podporu. Lebo po skončení druhej RD sa už do starej práce nevrátim. A teda by sa mi tá podpora hodila kým pôjde dieťatko do skolky
@veronikamala1 zalezi kedy vam skoncila. Zmluva od ukončenia TPP do 2r si viete vybrat podporu
@zuzkaa1991 čiže nevadí že od nástupu na prvú MD po skončenie druhej RD ubehne tak dlhý čas áno? Počas tejto doby som stále zamestnaná. Výpoveď by som dala až po skončení druhej Rd
@zuzkaa1991 čiže nevadí že od nástupu na prvú MD po skončenie druhej RD ubehne tak dlhý čas áno? Počas tejto doby som stále zamestnaná. Výpoveď by som dala až po skončení druhej Rd
@veronikamala1 a preco si PN uz ti skoncila RD? kolko si uz na PN?
@zuzkaa1991 s tou vašou podporou ma to mrzí. Človek keby vedel na čo má nárok tak sa inak zariadi však?
@veronikamala1 a preco si PN uz ti skoncila RD? kolko si uz na PN?
@mamina7070 skončila mi prvá RD. Otehotnela som a z dôvodu rizikovej tehotnosti som šla hneď po tej RD na PN.
tak sa ti muselo obnovit NP, do konca RD mas este dost casu ale narok ti vznikne ak nezmenia legislativu lebo to mas este tri roky min
tak sa ti muselo obnovit NP, do konca RD mas este dost casu ale narok ti vznikne ak nezmenia legislativu lebo to mas este tri roky min
@mamina7070 ďakujem veľmi pekne 🙂
Dievčatá všetkým vám ďakujem za rady a zapojenie sa do diskusie💐