Nátlaky od poisťovne, aby ste ju nemenili
Prosim vas, ked ste menili poistovnu tak vas ta z ktorej ste odchadzali doslova bombardovala aby ste ostali? Som zaskocena z toho jednania a neviem ci to tak je vsade a normalny postup.
Mail, odkaz, list, telefonat..
Samozrejme a doteraz a to som deti dávala do inej ešte minulý rok.Vzdy im veľmi jasné vysvetlím prečo to tak bolo a stále to nejakú pani zaujíma 🙄
Ja myslim ze clovek co meni poistovnu ma na to dovody takze nevidim v tomto zmysel... prvy mail mi ests prisiel mily, ze vyjadrili smutok 😄 ale to ostatne uz mi pride moc
Ono to nerobia iba poisťovne. Kdekoľvek, kde je človek viazaný, využíva nejakú službu, niečo tam priamo alebo nepriamo platí atď. je tento väčšinou neviditeľný až do chvíle, keď chce odtiaľ odísť. Netreba sa dať pomýliť, tie krokodílie slzy neronia za vami, ale za číslami, ktoré predstavujete. Najmä za tými, ktoré majú za sebou značku €.😉😁
a aka je to poistovna?
2x som menila poisťovňu a nikto nič nechcel
neries, to si este nevidela tych supov v TB co sa na mna pustili ked som prenasala hypoteku a na pobocke som si prosla vyziadat vycislenie :D je to proste obchod, a je to casto tak, ked ide o peniaze/zakaznika/klienta vedia riesit hned, ak ma odist... ak ma problem ktory mu treba pomoct riesit, tak vacsinou to riesenie trva :D
@simca06022011 s TB mam rovnaku skusenost,15 rokov ani domna nekopli,nic sa nedalo nikdy,a ked som isla zrusit ucet tak div si nohy nesli dolamat,zrazu aj ucet zadarmo aj hypoteka,vip klient🤦♀️
@simona92101 no ja som na just odisla s hypo inam. PRoste mna strasne vytocili, to je na roman.. boal som tam 2x predtym, ze urok vysoky... a ze to ani neuvidim na splatke a bla bla, a to je zla banka kde idem.. a potom zacali ked som pirsla uz len pre papier. Tak som si sadla, ze ok, toto mam z primy, date mi tolko? aleo ok, ochotna som 0,2% hore, kedze zrychlene splacanie... NIE? tak mi dajte papiere a vybavene. 1,5h ma drzali na pobocke kym boli ochotni spisat so mnou papiere ze teda maju mi neviem co vycislit a hypo sa bude vyplacat... dcera ma vonku cakala 7rocna :DD Teraz som tam bola s inou vecou po rokoch a maju hrozny system, strasna banka pre mna. A ku klientom na pobockach ako k nejakym sockam sa spravaju (pri okienku) :D cest vinimkam teda...
@simca06022011 odisla som odtial tiez do primy,hypo som u nich ani neriesila,ten laxny pristup ma vytacal
@simona92101 no mne hypo velmi rychlo vybavili tu prvu, lebo to bola vysoka suma a vysoke prijmy a vsetko bolo pripravene od posudku az po zmluvy, za 2-3t sme cerpali,a le ako to mali, tak ani pes o nas nezakopol. Predtym tiez iba ked nieco chceli s fondami a vip klient a somarinky. Ako som odisla tak uplne psycho, prisla som pri fixacii dalsej minuly ork sa popytat na ponuku a to bola taka obsluha, ze som sa podakovala a isla prec. A tie podmienky :DDD ze szco prijem ani neberu do uvahy mi povedali, cize len mna posudzovat chceli :D a tak. Prijem potvrdenie, na co, nepotrebuju, pozru si prijem, bola som 2m na PN, cize tam nebrali do uvahy nic.. no uplne divne. V csob by nas okamzit ezobrali hned bez slova a este nam aj uver chceli navysit :D V prime sme nakoniec ostali lebo to bol akurat ten cirkus s urokmi vtedy :D
Inak TB mam od cca r2002 :D

Však sa opýtaj aký významný benefit ti poskytne ak neodides a ostatnes
Viackrát ti už nezavolajú 😁😁😁