Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?
Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?
Ja by som napísala do školy, že dieťa do školy nemôže bo sme neboli na testoch...a keď budú námietky odvolaj sa na pána premiéra, že ti zakázal!!!
Zisti si info u triednej my sme volali doktorke tak ospravedlňuje rodič.Vsaj pondelok a aj piatok sú prázdniny takže ospravedlňujem iba utorok streda štvrtok v škole by to mali akceptovať normálne hlavne keď je situácia taká aká je.
@0507 a ako asi, ked je vsade dezinfekcia a povinne ruska??🤦🏼♀️
@zuzuliennka1 kolko ludi to dodrzuje? Keby ludia dodrzovali nariadenia, tak nie sme tam kde sme...
@0507 kazdy 😂 ja som za pol roka este v obchode nevidela cloveka bez ruska...tam, kde sme, nie je kvoli nedodrziavaniu nezmyselnych nariadeni, je to normalny prirodzeny vyvoj virusu - tzv. pandemia... mutuje, oslabuje sa, casom zmizne... ako vsetky podobne pandemie v minulosit
@zuzuliennka1 Tak ja som videla kopu ludi ak v MHD co mali ruska pod nosom, to ako keby ani rusko nemali...opatrenia nie su urcite nezmyselne, keby neboli, tak situcia by bola neudrzatelna...mozno ludia pochopia az vtedy, ked clen rodiny dostane infarkt a nebude mat kto ho osetrit...

@0507 u nás rodičia nemôžu do budovy školy už od septembra deti iba vysadime pred školou