Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?
Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?
@aiti veď práve. Pomaly ale isto prichádzame o vlastné súkromie a slobodu. A človek sa nezamýšľa žiaľ nad takýmito vecami. Čakajú nás kruté časy.
@aiti presne tak
a co sa akoze teraz podla vas stane? ludia sa otestuju - negativni, pozitivni... a??
pozitivni do 10d. karanteny,... a veselo vonku dalej, ako doteraz.... ci akoze od pondelka korona zmizne?
toto testovanie nie je dobre na nic, ludia akurat v tych sorach stracaju nervy, ktovie kolko ich v tomto “krasnom” pocasi prechladne, ostanu mozno negativni - no doma s nadchou....🤦🏼♀️ pripadne sa nakazia rovno tam a test im vyjde pozitivny o tyzden... alebo aj nie....fakt uprimne by ma zaujimalo, co sa tymto testovanim mieni dosiahnut, lebo ja to vidim len ako ukazkovy chaos a nieco zbuchane na poslednu chvilu bez objektivnych vysledkov
@zuzuliennka1 chcú tým otestovať koľko ľudí si dá dobrovoľne siahnuť na svoje práva
Baby, je kazdeho osobna vec ci pojde na testy alebo nie...u nas ide cela rodina, aj ludia nad 65 rokov. Ja som napr. nemusela ist, lebo som na HO, ale chcela som. Testovanie bolo super, par sekund vnutri bez ruska len pocas testovania. Fukanie do vreckovky bolo vonku tesne pred vchodom, kde bol aj smetny kos. Takze pohodicka.
Dieta odviezt mozes, na to je vynimka,do skoly ist nie.

Ženy, tie ktoré ste boli na testoch, vyžaduje sa tam uviesť aj telefonny kontakt? U nás to hlásili, že treba aj uviesť telef. číslo. To ako načo im ešte aj toto treba???