icon

Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?

beezmeenaa
25. okt 2020

Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
pekarovamonika
31. okt 2020

Ženy, tie ktoré ste boli na testoch, vyžaduje sa tam uviesť aj telefonny kontakt? U nás to hlásili, že treba aj uviesť telef. číslo. To ako načo im ešte aj toto treba???

aiti
Odpoveď bola odstránená
pekarovamonika
31. okt 2020

@aiti veď práve. Pomaly ale isto prichádzame o vlastné súkromie a slobodu. A človek sa nezamýšľa žiaľ nad takýmito vecami. Čakajú nás kruté časy.

aiti
Odpoveď bola odstránená
pekarovamonika
31. okt 2020

@aiti presne tak

poopsie
31. okt 2020

@0507 oh to je úžasná výhovorka hodná jasného inteligenta.. Čakám na tvoje vyjadrenie stále

poopsie
31. okt 2020

@aiti prosím pozri si tú zelenú dohodu.. Nikto nemá chuť so mnou diskutovať o tomto... Ja v tom vidím súvislosti

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
aiti
Odpoveď bola odstránená
zuzuliennka1
31. okt 2020

a co sa akoze teraz podla vas stane? ludia sa otestuju - negativni, pozitivni... a??
pozitivni do 10d. karanteny,... a veselo vonku dalej, ako doteraz.... ci akoze od pondelka korona zmizne?
toto testovanie nie je dobre na nic, ludia akurat v tych sorach stracaju nervy, ktovie kolko ich v tomto “krasnom” pocasi prechladne, ostanu mozno negativni - no doma s nadchou....🤦🏼‍♀️ pripadne sa nakazia rovno tam a test im vyjde pozitivny o tyzden... alebo aj nie....fakt uprimne by ma zaujimalo, co sa tymto testovanim mieni dosiahnut, lebo ja to vidim len ako ukazkovy chaos a nieco zbuchane na poslednu chvilu bez objektivnych vysledkov

aiti
Odpoveď bola odstránená
poopsie
31. okt 2020

@zuzuliennka1 chcú tým otestovať koľko ľudí si dá dobrovoľne siahnuť na svoje práva

poopsie
31. okt 2020

@aiti nie, ja si myslim, že sa to globalistom podarí a vieš ako? Presne takto, v mene verejneho zdravia

poopsie
31. okt 2020

@aiti už 1000 000 ľudí zabekalo bez problémov... A z toho 1percento pozitivnych... Mozno 1/4 falošne pozitivnych... A odpoveď epidemiologicky.. No a čo?!

aiti
Odpoveď bola odstránená
poopsie
31. okt 2020

@aiti ano súhlasím, vo mne covid nevyvoláva žiaden strach pretože to nieje jediná smrteľná choroba.. A preto si myslím, že viem racionálne vyhodnotiť situáciu

0507
31. okt 2020

@lanvinka 🙂 na toto sa ani nic neda napisat

aiti
Odpoveď bola odstránená
0507
31. okt 2020

Baby, je kazdeho osobna vec ci pojde na testy alebo nie...u nas ide cela rodina, aj ludia nad 65 rokov. Ja som napr. nemusela ist, lebo som na HO, ale chcela som. Testovanie bolo super, par sekund vnutri bez ruska len pocas testovania. Fukanie do vreckovky bolo vonku tesne pred vchodom, kde bol aj smetny kos. Takze pohodicka.

aiti
Odpoveď bola odstránená
0507
31. okt 2020

@aiti dik, ale drzanie palcov nebude treba 🙂

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
aiti
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
0507
31. okt 2020

@lanvinka no hlavne mal dotycny sediet doma v karantene a nebehat medzi ludi...by si zasluzil

katrin21
31. okt 2020

Dieta odviezt mozes, na to je vynimka,do skoly ist nie.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
aiti
Odpoveď bola odstránená