Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?
Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?
@beezmeenaa no Boh nás chráň ak budú mať ľudia prístup ako ty.....už teraz je v nemocniciach málo personálu, som zvedavá ako by sa páčilo tebe ak ťa bude ošetrovať pozitívny lekár prípadne ťa dajú na izbu s niekým pozitívnym čo sa odmietne testovať....
@beezmeenaa ☹ ja to chapem, tiez vodim denne dcerku ale zatial do skolky a budem si ju musiet nechat doma. Ale aj tak sa budem vopred informovat v skolke, pretoze aj niektore pani učiteľky mi povedali, ze testy odmietaju. Takze som sama zvedava, ako to dopadne, ci bude mat kto ucit a ak zavru skolku, mal by byt narok na pandemicku ocr.... Musime len vyckat
Véd ja vlastne ani neporušim zákaz vychádzania, rovno z domu do auta a naspäť z auta do garáže. Takže to by som vlastne nevyšla, ale vyviezla sa z domu. 😄
@beezmeenaa podľa mňa len 1o dní od prvého lebo veď keď si doma prečo by si na dvakrát mala byť doma
@hanka_se mate jednu výhodu. Nemusíte nikomu nič dokladovať keďže nejde o povinnú školskú dochádzku. Keby som vedela co nás čaká, vybavila by som jej odklad v škole. Aj tak sa učíme dosť doma. Najprv školu zavreli, teraz je chorá no a teraz neviem co ide byť...
@michalka4193 to by bolo super. Len ako to je naozaj... Skúste mi poslať ak nájdete niekde informáciu. Budem Vám vďačná. To už by sme aj nejako uhrali. 8 pracovných dní. Možno aj doktorku poprosím...
@zuzanka2588 lenže po prvom testovani vynimky platia len pre tých čo boli na testoch. Takže bez testu musíš ostať doma
@beezmeenaa my sme davali tiez odklad. Sice kvoli tomu, ze cez obed este spava, ale normalne som rada, bo toto uz je neskutocna buzeracia obyvatelstva
ja dufam, ze to celoslovenske plosne testovanie nakoniec nebude
ale ak bude ....tak sme sa predbezne bavili s muzom, ze jeden z nas by isiel na ten test ....ale skor by sme isli formou drive-in, okolo 30eur by to malo stat v sukromnom labaku ....ja v dlhom rade s ludmi o ktorych nic neviem s malymi detmi odmietam stat hodinu, dve
a tiez mame jedno dieta skolopovinne, ktoreho tam treba doprevadit ....tak bud bude chodit zo skoly sam (uz je stvrtak) alebo to risknem aj bez testu, ak manzel nebude moct ist
my sme stale doma, nestretavame sa s nikym uz od leta ....a teraz mi nakazu ist sa postavit do radu
@mogaa no a ich co opravnune ju nútiť k testu?Koho kto doteraz v nemocnici testoval? Véd na to nemajú právo. VY ste hádam prvá ktora s týmto konaním súhlasí. To si ja hovorím Boh nás chráň. Predstavte si ako sa cítila. Ľudia majú svoje presvedčenia a koli tomu im nemôžu odoberať deti a doviesť policajtov k pôrodu. Ja som si už po lekároch dosť užila a dosť zažila. Mohla by som dlho rozprávať. Ide o nás o všetkých aki sme ľudia. A táto doba to odhaľuje.
@hanka_se ja som tiež chcela. Ostatná rodina bola proti. A teraz si to všetko odse... ja. Mala som si trvať na svojom.
@beezmeenaa a predstavte si, ze ta pani mohla v nemocnici niekoho nakazit! Co to je dat si vopchat jednu tycinku do nosa, oproti tomu, ze mozete niekoho nakazit. Uz sa prosím vsetci spamatajte, toto nie je chripka!!!!
@nelka2121 na to proste nemali právo a bodka.
@lanvinka tak som to čítala. No vidíte ako sa info prifarbuje. Hlavne ze to tak dopadlo. Hlavne ze je tu niekto kto je ochotný stát pri obyčajných ľuďoch.
@lanvinka Moja kamaratka, sestricka v nemocnici je s Covidom na JISke. Vo velmi vaznom stave. Ma 49 rokov. Nevie kde sa nakazila, je mozne ze priamo v nemocnici. Hovor mi ovca, hovor ako chces. Ja budem len dúfať, ze taka ako si ty a tebe podobní budú zdraví a velmi dlho. Aby nahodou nesli do nemocnice a aby nahodou tam pri banálnom teste nerobili ostatným zdravotnikom naprieč. Oni su hrdinovia... Ty nie. Pa
Ja tiež asi nepôjdem, nikde sa nepíše, že dieťa nemôže do školy, takže pôjde. Našťastie to mame kúsok a prejde sám....a uvidím, čo ešte týždeň prinesie do budúcna 😊
A ospravedlnenku neriešim vôbec... Nech mu to ospravedlnia kompetentní, keď mu zakážu povinnú školskú dochádzku 😊
@beezmeenaa To myslis tu rodiacu hysterku co k nej dalo vyjadrenie uz aj ministerstvo zdravotnictva?Ta by si mala dat po hube sama sebe nielen za ohrozenie pacientiek,lekarov ale este aj svojho dietata.Ale na sprostost este lieky nevynasli.
Ale ved Matovic si to vymyslel cele toto testovanie, Slovakom najskor vynadal, potom sa nam vyhraza....no chore
ved nech daju tie testy do domovov dochodcov, skol, zamestnavatelom zadarmo, nech si pretestuju zamestnancov.....ako takto cely narod nahnat sa dat testovat
a teda nech v tomto pripade zavrie skolu, alebo nech je skolska dochadzka dobrovolna ......alebo to riskneme