Nejdeme na testy a dieťa nemá kto odviesť do školy. Ako ho ospravedlním v škole?
Vedeli by ste mi niekto poradiť ako ospravedlním dieťa v škole keďže nejdeme na testy a tým pádom ho nemá kto odviezť do školy?
@lumik313 akurát som jednej pani odpísala. Vraj dieťa môže do školy. Takže reálne musí. No neviem ako. Asi ma ísť sama autobusom s prestupom. Ani nevie kde je zastávka. Okrem toho máme potvrdenie od lekárky že neodporúča cestu MHD. Zas koli zdravotnému stavu dcéry....
@aiti nestresujem. Hľadám možnosti... Pani riaditeľke dosť záleží na dochádzke. Okrem toho tam ma ísť pracovať aj manžel. Možno...
@beezmeenaa U nas je tiez nerealne, aby chodil sam. Takze ked budeme doma my, do skoly nepojde.
@lumik313 záleží asi od školy ako to zoberú. V tomto Kocúrkove sa už nikto nevyzná.
@beezmeenaa nemusí ísť do školy, ak nebudeš mat test, budete doma... Zavoláš že ste v karantene a vybavene.
@simca06022011 len skoda, ze to aj oficialne nie je nikde takto povedane. Jasne a strucne.
@simca06022011 no skúsim to potom keď sa nič nezmení... V najhoršom budem kontaktovať detskú lekárku. Dnes riaditeľka školy presviedčala manžela že ju voziť môžem. No co mam poslať policajta za ňou ak má spokutuje?
Len sa vzopierajte opatreniam, lebo nejaký bláznivý harabín si po svojom vykladá zákony a ústavu. Tu nejde o to že nás Matovič, o ktorom si myslím svoje, chcem nasilu pozatvárať. To ide o to, že máme plné nemocnice. že lekári a sestry v nemocniciach sú chorí a nemôžu nastúpiť do práce. že napríklad ja si nemám kde dať zoperovať posratý pruh. Takže áno, nejakí starí ľudia sú na ventilátoroch na áre, ktoré sú plné. Ak si aj odmyslíme tých, ktorí tam ležia a sú v produktívnom veku, lebo však podľa vás štatistická odchýlka ... Ale ľahko sa môže stať, že dostanete infarkt alebo spadnete a zlomite si chrbticu a nebude vás mať kto operovať, pretože lekár bude chorý a zastupujúci už bude slúžiť 72 hodína trasú sa mu od únavy ruky... Nehovoriac o ohrozených transplantáciách A napríklad aj onkologických operáciách. Len si prečítajte ako ta chripocka pomohla nemocnici v Bojniciach.
@ukulela chyba mi zmysel i kontext s tým co riesime. Prečítajte si prosím nadpis a založte si prosím vlastnú diskusiu prosím.
3 x prosim😄😘
@beezmeenaa a nie je to náhodou tak, že ak sa niekto z vás neotestuje tak aj dieťa je v karanténe? Čiže žiadne vozenie do školy. Detská lekárka by možno mohla vystaviť ospravedlnenku s odôvodnením covid u rodinného príslušníka.
@nikiki29 neviem netuším. Nie sú k tomu žiadne iné usmernenia. Na Orave a Bardejove už podľa toho fungujú. Ale teda neviem ako sa to rieši. Pochybujem ze u nás to bude iné. Ak je niekto odtiaľ a bude v podobnej situácii, budem rada ak napíše ako to doriešili. Jasne. Doktorka je moja posledná možnosť ak sa nebude dat inak rozumne. No len teraz je chorá už tretí týždeň, tak neviem ako to doktorka zoberie potom.
Prosím vás a ako to je keď na. Testy nepôjdeme a ostaneme 10 dní doma a po tých 10tich dňoch co.? Budem Môcť mať pohyb ako ľudia s negatívnym testom?
@beezmeenaa nie posles jej pokutu, ale podla mna to niekde bude spoemnute, nahorsie je ze neveim kde, malo by to byt na jednom mieste taketo veci 😔
@beezmeenaa ja som určite čítala o rodičoch na FB, len neviem v akej skupine... obaja boli pozitívni, len neviem čo teda s dieťaťom... snáď sa ozve niekto k veci.
.
@lanvinka taktiež to ide nazvať ako liberálny fašizmus, nazvú to ako dobrovoľne testovanie a potom sa vyhrážajú ľuďom, keď sa nedostavia.. Označia ich za hrozbu verejného zdravia a zavrú ich doma.. A toto je prvá fáza, druhá bude očkovanie, nie klasickou vakcínou ale novodobou ktorá bude pozmenovať bunky..a divadlo sa zopakuje, neočkovaný nebude pusteny do práce.. Je zaujímavé sledovať jednobunkovcov, čo im nedochádza táto hra na city.. My sa máme prispôsobiť im? A na základe čoho? Štatistiky jasne hovoria a percentualnej smrtnosti. Prymula v Čechách povedal,že 40 percent hospitalizovaných sa nemá kam vrátiť, preto zaberajú miesto v nemocnici.. Tam hore to nezvládajú tak ako popísal pan Kubík vo svojom statuse na FB.. A budu to hádzať na ľudí... Nech sa od hanby prepadnú pod čiernu zem... A potom tí jednobunkovci si myslia, že za vsetko môžu všetci naokolo, len vlády všetkých štátov sú spasitelia sveta... Ved to je take divadlo, že to už musí byť človek fakt slepý aby ho nezbadal, tak že sa za oponou ťahajú nitky..
@nikiki29 u nás rodina potvrdeneho celá v karanténe. No ale toto je asi iná situácia. Keď môže dieťa do školy a manžel ak sa dá testovať tak do prace. Ci ma predkladať testy celej domácnosti keď ho zastavia? 😄
@beezmeenaa vôbec nejde o zastavenie 😊 ide o to, že netestovaní ľudí sú proste v karanténe. Aj s celou domácnosťou. Čiže ak sa nedáte testovať ste celá rodina v karanténe bez ohľadu na to či sa neotestoval 1 rodič alebo obaja...
@nikiki29 to si sa kde dozvedela?
@nikiki29 o tejto karanténe pre netestovanych este nikde nehovorili .
A pikošky dňa je ze aj keď test vyjde negatívny neznamena to ze negatívny aj ste 😂😂😂😂

@beezmeenaa nezistili ste zatial, ako to je s odvezenim dietata do skoly, ak rodicia nepojdu na testy? Resp. ci dieta moze ostat doma tiez.