Nemám hotový pas
Davala som robiť pas 29.5. pas a doteraz nie je hotovy. Samozrejme na Zaporozskej nedvihaju. Co teraz 9.7. odchadzame na dovolenku
Treba ísť urgovať, nám po urgencii dali na druhý deň. Ale mali problém so strojom co tlaci
Ja som bola 23.5 a vo štvrtok teraz 29.6 nám došiel.Verim že vamdo 9.7 na 100% pride
@michaltat citala som clanok treba zavolat a uprednostnia ten vas a skor vyrobia dorucia len treba poziadat
@michaltat https://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania...,.. Vieš si pozrieť, nám meškal tiež 10.5 sme dali robiť 13.6 ešte nebol ani vo výrobe,🤦 trocha som sa tam posťažovala 15.6 som mala v rukách 😂
@niiikaaa toto je taká stránka 🙈, že poďme na jahody. Ja som tam mala celý čas napísané "žiadosť prijatá". Aj 10 min pred tým, ako mi prišla sms to tam bolo. A keď pipla sms, tak sa to zmenilo na "pripravený na vyzdvihnutie". Za mňa úplne zbytočná stránka, lebo kým ti nepríde sms, tak sa aj tak nič nedozvieš 😅.
Vraj by to malo byť už ok len musia dobiehať. My sme dávali 8.6 a zatiaľ nič tak som zvedavá 😁
@michaltat nie. My ideme az v auguste, cize nam to neponahlalo. Principialne som ale bola nasrata… lebo 🤷♀️
@michaltat nie nevolala som tam. Nakoľko má byť pas do 8.7 teda do najbližšieho pracovného dňa tak ani nemám prečo. 😁
@gebrielka1 treba ist na to oddelenie kde si si podala ziadost. V Ba su rovnake oddelenia ako tie u vas, takze ani v Ba ti nepomozu. A ziadna uradnicka sa nebude zaoberat so žiadostou, ktoru robila iná uradnička

S pasmi je celkovo problém. Ale vraj len s tými do 30 dní. Ešte je možnosť zbehnúť si v pondelok dať urobiť ešte jeden do 2 dní. A v budúcnosti si pred dovolenkou nechať pas robiť minimálne s dvojmesačným predstihom.