icon

Neotvorila som kontrole počas PN

16. jún 2025

Ahojte.co robiť keď som na PN,som v sprche a príde mi kontrola a nestihnem otvoriť?zatiaľ sa mi nič podobne nestalo,ale bola som dnes v sprche a niekto zvonil,kým som sa dostala k dverám,tak už tam nik nebol,ale teda kontrola to nebola

januska12323
16. jún 2025

Pôjdeš skontrolovať schránku a ak tam bude oznam o kontrole zavoláš na číslo.

autor
16. jún 2025
@januska12323

Pôjdeš skontrolovať schránku a ak tam bude oznam o kontrole zavoláš na číslo.

@januska12323 no to mi je jasné,ale ako sa obhájim? či oni si ochotní sa otočiť a opäť prísť?

mogaa
16. jún 2025

no ak im hneď zavoláš späť , tak sa vrátia

januska12323
16. jún 2025

Však keď zavoláš do pár minút logicky si doma.

cukroska
16. jún 2025

Neobhájiš asi,ale ak zavoláš včas a vysvetliš situáciu a vrátia sa tak šanca tam je.

aurelia2000
16. jún 2025

Chápem, že treba razantne zatočiť s o zneužívanim PN, ale prečo takýto psychický teror na slušných ľudí? Prečo nevolajú hneď ako su za dverami na mobil, veď v dnešnej dobe má mobil každý a môže si ho vziať aj do kúpeľne, do postele. Načo sa potom udáva telefonicky kontakt?

lasona
16. jún 2025

Bohužiaľ mat mobil pri sebe, aj.ked.ides na wc, aj do sprchy...mat poblíž aby si.mohla zdvihnúť...inak neviem ci to vykecas

lulamx
16. jún 2025
@aurelia2000

Chápem, že treba razantne zatočiť s o zneužívanim PN, ale prečo takýto psychický teror na slušných ľudí? Prečo nevolajú hneď ako su za dverami na mobil, veď v dnešnej dobe má mobil každý a môže si ho vziať aj do kúpeľne, do postele. Načo sa potom udáva telefonicky kontakt?

@aurelia2000 mne sa toto stalo, bola som druhy den na pn. den predtym som bola u lekarky. u mna v praci pn este ani nemali v systeme.
strasne zle mi bolo, len som spala.
zobudila som na domovy zvoncek. este som rozmyslala, ze nevstanem, ze to budu nejake letaky. ale zodvihla som to a bola to kontrola zo socialky. a hovorili mi, ze volali predtym na mobil, ale ja som mala vypnuty zvuk. odvtedy som nebola na pn, ale ak by som bola, budem ma stres, ci ich budem pocut. co ak by som bola v sprche... no ale ano, odvtedy viem, ze pocas pn sa bez mobilu nesmiem pohnut.

andrea2667
18. jún 2025

Presne to sa mi stalo v dávnej minulosti. PN mi nevyplatili.

autor
18. jún 2025

Už mi do konca PN veľa nezostáva,tak dúfam,že už neprídu

libusak
19. jún 2025

Mne volali aj na mobil a ten som si brala aj na wc pre tento pripad. Poprosila som o minutku, ze lezem zo sprchy a pani ako ma videla v zupane a turbane na hlave, si poznacila, ze som doma a nebol problem 🤷

erika4117
19. jún 2025
@andrea2667

Presne to sa mi stalo v dávnej minulosti. PN mi nevyplatili.

@andrea2667 To je úplne na hlavu.

viera012345
20. jún 2025

Bohužiaľ, je to tak.V prípade,ze je človek PN, nemá odvahu zaspať tvrdo, ani si ráno dlhšie pospať,ked sa v noci nedarilo.Stalo sa aj mne,ze som rovno z postele šla ku dverám, lebo niekto zvonil.Bola to kontrola.Pan sa ospravedlňoval, že má kontroly na našom sídlisku,a tak zacal hneď od kraja,co znamenalo, že hneď ráno bola prvá návšteva u mňa.

mamka34
23. jún 2025

Dievčatá, moja skúsenosť je, že som im vytlačila zoznam liekov a písomné oznámila, že som ich nepočula. Boli to lieky s tlmiacim účinkom a normálne slušne poslali stanovisko, že PN mi ďalej preplácajú.

anonym_afc4c4
18. júl 2025
@mamka34

Dievčatá, moja skúsenosť je, že som im vytlačila zoznam liekov a písomné oznámila, že som ich nepočula. Boli to lieky s tlmiacim účinkom a normálne slušne poslali stanovisko, že PN mi ďalej preplácajú.

@mamka34 ahoj, volala si, ci bola si osobne? Ja beriem hypnotika plus ukludnovaky a nasla som papier v schranke mala som kolaps z toho, mam mrakoty ci mi nezrusia pn som dekompenzovana

mamka34
23. júl 2025
@anonym_afc4c4

@mamka34 ahoj, volala si, ci bola si osobne? Ja beriem hypnotika plus ukludnovaky a nasla som papier v schranke mala som kolaps z toho, mam mrakoty ci mi nezrusia pn som dekompenzovana

@anonym_afc4c4 bola som osobne, papier od nich som našla v schránke po piatich dňoch. Šla som tam, slušne im podala písomne vyjadrenie spolu so zoznamom liekov, boli tam opiáty ako liečba akútnych bolestí chrbta. Pekne mi odpísali, ze mi patrí PN až do ukončenia liečby.