icon

Neplatené voľno - školstvo

jankaovecka
29. jún 2020

Ahojte zienky, potrebujem poradit. V praci (skolstvo) koncim pracovny pomer ku 31.8. Dovolenka mi vsak vychadza az od 17.7. Riaditelka mi povedala, ze na ten cas (16dni) by som sa mohla skusit vypisat na pn alebo ist na ocr. Ved pojdem vyskusat k doktorovi ohladom tej pn ci by mi nedal. Ocr mi asi nedaju, vsak?
Otazka znie, ked mi neda pn ani ocr, budem mat neplatene volno. Kolko sa doplaca a kam? Ja som to samozrejme googlila, ale som z toho jelen. A kam sa hlasit? Na upsvar? Viem, ze ak nevychadza dovolenka, tak sa v skole dava doplnkova praca, ale tu mi nema aku dat lebo koncim. Ak mate skusenosti, budem vam vdacna ak mi poradite❤️

evittam
30. jún 2020

@jankaovecka Pocas NV sa nikam nehlásis. Platíš ZP. SP nie je povinne.
Ak nie si chorá ci dieta tak ti asi tazko niekto da PN ci OCR bez diagnózy.
Nemas dieta predškolského veku? Môžeš mat pandemicku OCR.

hettinka
30. jún 2020

@jankaovecka na to 4-ročne vezmi pandemicku ocr a máš vyriešené. A dostaneš aj 55% platu za to obdobie.

loginexistuje
30. jún 2020

ocr pandemicku lepsie ako pn pre teba mas na nu narok

jankaovecka
autor
30. jún 2020

Dakujem vam vsetkym😊 a to mi normalne daju pandemicku ocr ked som doma a tak ci onak by som aj bola doma keby mam dovolenku?

katulienkax
30. jún 2020

mozes dat na skolkara pandemicku pisali na socialke

hettinka
30. jún 2020

@jankaovecka to neriešia, len nemôžeš aj ocr sj dovolenku súbežne. Byt tebou dám si pandemicku na cele prázdniny a dovolenku preplatiť pri skončení pracovného pomeru.

jankaovecka
autor
30. jún 2020

@hettinka dakujem, opytam sa na to, moze to riaditelka zamietnut? Ja netusim

evittam
1. júl 2020
hettinka
1. júl 2020

@jankaovecka nemôže zamietnuť, keďže zo neschvaluje. Iba to oznamis.

jankaovecka
autor
1. júl 2020

@evittam @hettinka dakujem😊