icon

Obmedzený pohyb medzi okresmi

23. okt 2020

Ahojte... Určite mnohé z vás majú partnerov, priateľov opačného pohlavia 😉ktorí spolu nežijete a ste z iného okresu.. Ako to riešite? Asi nijako. Hľadám len trošku psychickej podpory 😂 prosím presne tie ženy ktoré žijú doma s mužmi aby sa nevyjadrovali ak nemajú povedať čo k téme 🙏

Strana
z3
sasa1310
Autor odpoveď zmazal
nina255
23. okt 2020

Dalsia co nechape ze OKRESY NIESU zavrete ? Je len zakaz vychadzania a neriesi sa to nijako proste budete tyzden bez seba to je tazke prezit ? Aj keby ste byvali v ramci jedneho mesta nic to nemeni na situcii nemali by ste spolu byt pokial nebyvate v jednej domacnosti dakujem za pochopenie 🙂

janinamojka
23. okt 2020

Moj ma pracu v mieste bydliska, ktore stále nema prehlasene u mna, hoci spolu zijeme dost dlho.. Je to cca 80km,kazdy den bude dochádzať nadalej do prace a vracať sa,, domov,, teda ku mne.. 😉

autor
23. okt 2020

@nina255 ďalšia co nechápe ze vyjadrovať sa ked nema co povedať k teme je zbytočné 😉ano týždeň vydržíme a ako viete ze to bude týždeň? Okresy zatvorene niesu ale policajti ich budú strážiť 😉

angelinja
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
23. okt 2020

a prečo by strážili okresy?

autor
23. okt 2020

@janinamojka no to je aj moj prípad. V op mam inú adresu na akej bývam 😂a takých prípadov je vela takze podla mna realne to nemajú ako ustrážiť

autor
23. okt 2020

@sasa1310 dneska mi to hovoril policajt ze maju služby 12 hodinové na hraniciach okresov.. Ako to bolo na veľkú noc...

nina255
23. okt 2020

Ja si zase myslim ze mam k teme co povedat a vzdy marne dufam ze sa ti ludia nad sebou aspon zamyslia ale vidim ze som nepochodila 🙂

sasa1310
23. okt 2020

budú kontrolovať všetkým zákaz vychádzania, nielen mimo okresov ale aj v okresoch. Okresy nie sú spomenuté v nariadení, iba zákaz vychádzania s výnimkami. Takže nechápem, čo máte všetci s tými okresmi

autor
23. okt 2020

@nina255 nie nepochopila. Ja píšem o psychickej podpore a nie o spôsobe ako sa k nemu dostat aby sme boli spolu 😉

autor
23. okt 2020

@sasa1310 už sme asi všetci zmagoreni z toho co sa deje okolo nas 😉

nina255
23. okt 2020

Psychicku podporu na to ako vydrzat tyzden bez frajera/partnera/manzela? 😃 vtipne, su aj horsie problemy v zivote a hlavne v momentalnej covid situacii ale kazdy mame inak asi no ...

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
23. okt 2020

@nina255 strasne mam rada tieto keci.. Ake horšie napriklad? Viete prd a budete si tu kecat svoje mysliac si ze viete všetko 😉

veronikaszabova
23. okt 2020

Anonym - 3t bez neho nevydrzis? To nie je tak dlho.

ayanamirei
23. okt 2020

uz si tu dnes mala 2temy ohladom cestovania medzi okresmi- v oboch ti povedali to iste a ty zalozis dalsiu temu 😂 frajer si za ten tyzden isto nenajde druhu, klidek 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
ayanamirei
23. okt 2020

@viestta v tom pripade by mala napisat Jeziskovi, ze si prosi predcasny darcek , aby sa vyhla podobnym situaciam 😂

mladena
23. okt 2020

Dôkaz, že vzniká len zmätok a neviem kde nato politici vôbec prišli, že je každý povinný sledovať tie ich nezmysli čo menia a vymýšľajú každý boží deň, čo ako myslia, že nemáme čo iné na práci len svätú povinnosť byť furt nalepení na umelých médiach a híkať čo sa to tu deje, všakže....

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
23. okt 2020

@ayanamirei ja nemam okrem tejto žiadnu temu jedine zeby mi ten istý príspevok pridalo 2x😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
autor
23. okt 2020

@snezienka33 vidim..ale dnešný svet je uz taky..

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
23. okt 2020

a co chces pocut?

- aj mne bude ten moj chybat, fnuk, fnuk.
- ja ti tak rozumiem, mojenko, keby som mohla byt pri tebe, tak ta objimem, je to hrozne toto. tomu nemoze nikto rozumiet, co je to byt bez mojho macka.
- aj ja revem kazdy vecer do vankusa, lebo si nemozem objat svojho mucinka. neviem, ako to tyzden vydrzim. boze, mozeme si len volat a pisat a volat cez videochat. to je take strasneeee. uz som preplakala celu vcerajsiu noc.

lepsie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
ayanamirei
23. okt 2020

@snezienka33 presne tak, bud rebel a ked ochories tak nechod do nemocnice ani ked ti bude zle! lebo sak hadam nebudes zmanipulovana ovca a nepobezis sa davat zachranovat pred niecim co neexistuje 😘

Strana
z3