icon

Obmedzený pohyb medzi okresmi

23. okt 2020

Ahojte... Určite mnohé z vás majú partnerov, priateľov opačného pohlavia 😉ktorí spolu nežijete a ste z iného okresu.. Ako to riešite? Asi nijako. Hľadám len trošku psychickej podpory 😂 prosím presne tie ženy ktoré žijú doma s mužmi aby sa nevyjadrovali ak nemajú povedať čo k téme 🙏

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mladena
23. okt 2020

@viestta čakala som túto brilantnú odpoveď, na ktorú by som sama neprišla ani za tisíc rokov, že, nuž vždy sa nájde niekto, kto sa pokaká z nariadení a nedajbože by niečo nedodržal, ešte by sa náhodu správal ako slobodný občan!

viestta
Odpoveď bola odstránená
sylvia_123
23. okt 2020

@angelinja Ano, ako je vidiet vacsina sa zblaznila, mensina je vydierana. Ale stale je to protiustavne a cim viac ludi ostane pri zdravom rozume, tym skor sa toto skonci. Ja a zopar odvazlivcov bojujeme za tych, ktorym to hlava neberie 😉 Ja som riskla, ze budem na neplatenom volne (a to zarabam nadstandardne).

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
23. okt 2020

@angelinja
"A TERAZ NECH MI NIEKOT POVIE ZE HOAXERI NEMALI PRAVDU!!! VSETKO TO K TOMU SMERUJE, ... "

ja mam jednu otazku:
co ziskaju tym, ked nas - podla tych hoaxov - chcu vraj vsetkych nakazit?

Myslis, ze maju diabolsky plan, ako nas nechaju cca patinu umriet a tretinu s podlomenym zdravim? (tak nejak to vychadza z terajsich prognoz nakazlivosti, plus-minus hore-dole).

vies kolko je na slovensku ludi v produktivnom veku? nic moc, ze? tak na hrane a maly kusok lepsie.
co by vlade pomohlo, ze sa im este z nich nejak cast tymto (v podstate jednorazovo) strati?
myslis, ze uz maju prichystany plan, ako sem pozvu robit rumunov a albancov a oni budu robit nad nimi bohatu bielu vrchnost?

zase trochu menej hysterie a nehltat hoaxy ako skoricovu kasu k veceri.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
23. okt 2020

@snezienka33 ale vsak si s autorkou pis cez IP. mozete obe nadavat a spolu plakat.
budete sa citi dobre, ako spiklenecka rebelujuca odvazna dvojka. 🙂

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
km007
23. okt 2020

@sasa1310 vytrhnuté z celku, ale ten okres tam JE
- pobyt v prírode (v okrese bydliska)

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
km007
23. okt 2020

@nina255 okres sa nedá zatvoriť...ale naozaj nemôžete ísť mimo okresu vášho bydliska, pokiaľ teda nejdete do práce

patka06
23. okt 2020

Minister vnútra vyhlásil ..že na hraniciach okresov žiadne kontroly nebudú ...a necháva to na zodpovednosti ľudí

moonlight1210
23. okt 2020

@snezienka33 no jejej. uz som ovca, lebo mi je smiesno z autorky, ze fnuka kvoli frajerovi?

ty mas ale inak skratove myslenie. 🙂

janinamojka
23. okt 2020

Mne by tiez vadilo ked zijem s niekym, tvorim rodinu, aby sme nemali byvat spolu len preto ze nie su dotiahnute papierovacky.. 👍😉.. Každý sme asi z tejto situácie nesvoji, lebo zo dva na den sa menia pravidlá a nikto nevie co bude zajtra. Preto to aspoň vo dvojici s tou svojou polovičkou lepšie znasa.

viestta
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
sylvia_123
23. okt 2020

@viestta paci sa.Ja nikomu do sloody nezasahujem, narozdiel....

moonlight1210
23. okt 2020

@viestta ach, kludne oboje. je piatok vecer, dnes mozem. 🙂

nina255
23. okt 2020

Autorka - horsie veci asi take ze niektori ludia tu nemaju z coho platit hypoteky prisli o roboty nevedia ako bude dalej ,zomreli im pribuzni na covid ale ty mas najvacsi problem na svete teraz lebo nebudes s frajerom a cakas podporu

viestta
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
23. okt 2020

@nina255 som sama z dvomi detmi... Dpstavam len rodičovský príspevok... Pred nejakym casom o mamu pretoze mi ju zavraždili a ten,, blby"frajer mi je takou oporou ze taka truba ako ty to nemôže ani pochopiť!!!

snezienka33
Odpoveď bola odstránená