Obmedzený pohyb medzi okresmi
Ahojte... Určite mnohé z vás majú partnerov, priateľov opačného pohlavia 😉ktorí spolu nežijete a ste z iného okresu.. Ako to riešite? Asi nijako. Hľadám len trošku psychickej podpory 😂 prosím presne tie ženy ktoré žijú doma s mužmi aby sa nevyjadrovali ak nemajú povedať čo k téme 🙏
@angelinja Ano, ako je vidiet vacsina sa zblaznila, mensina je vydierana. Ale stale je to protiustavne a cim viac ludi ostane pri zdravom rozume, tym skor sa toto skonci. Ja a zopar odvazlivcov bojujeme za tych, ktorym to hlava neberie 😉 Ja som riskla, ze budem na neplatenom volne (a to zarabam nadstandardne).
@angelinja
"A TERAZ NECH MI NIEKOT POVIE ZE HOAXERI NEMALI PRAVDU!!! VSETKO TO K TOMU SMERUJE, ... "
ja mam jednu otazku:
co ziskaju tym, ked nas - podla tych hoaxov - chcu vraj vsetkych nakazit?
Myslis, ze maju diabolsky plan, ako nas nechaju cca patinu umriet a tretinu s podlomenym zdravim? (tak nejak to vychadza z terajsich prognoz nakazlivosti, plus-minus hore-dole).
vies kolko je na slovensku ludi v produktivnom veku? nic moc, ze? tak na hrane a maly kusok lepsie.
co by vlade pomohlo, ze sa im este z nich nejak cast tymto (v podstate jednorazovo) strati?
myslis, ze uz maju prichystany plan, ako sem pozvu robit rumunov a albancov a oni budu robit nad nimi bohatu bielu vrchnost?
zase trochu menej hysterie a nehltat hoaxy ako skoricovu kasu k veceri.
@snezienka33 ale vsak si s autorkou pis cez IP. mozete obe nadavat a spolu plakat.
budete sa citi dobre, ako spiklenecka rebelujuca odvazna dvojka. 🙂
Minister vnútra vyhlásil ..že na hraniciach okresov žiadne kontroly nebudú ...a necháva to na zodpovednosti ľudí
@snezienka33 no jejej. uz som ovca, lebo mi je smiesno z autorky, ze fnuka kvoli frajerovi?
ty mas ale inak skratove myslenie. 🙂
Mne by tiez vadilo ked zijem s niekym, tvorim rodinu, aby sme nemali byvat spolu len preto ze nie su dotiahnute papierovacky.. 👍😉.. Každý sme asi z tejto situácie nesvoji, lebo zo dva na den sa menia pravidlá a nikto nevie co bude zajtra. Preto to aspoň vo dvojici s tou svojou polovičkou lepšie znasa.
@viestta paci sa.Ja nikomu do sloody nezasahujem, narozdiel....
@viestta ach, kludne oboje. je piatok vecer, dnes mozem. 🙂
Autorka - horsie veci asi take ze niektori ludia tu nemaju z coho platit hypoteky prisli o roboty nevedia ako bude dalej ,zomreli im pribuzni na covid ale ty mas najvacsi problem na svete teraz lebo nebudes s frajerom a cakas podporu
@nina255 som sama z dvomi detmi... Dpstavam len rodičovský príspevok... Pred nejakym casom o mamu pretoze mi ju zavraždili a ten,, blby"frajer mi je takou oporou ze taka truba ako ty to nemôže ani pochopiť!!!