icon

OČR cez prázdniny

15. máj 2022

Môžem ísť na OČR cez letné prázdniny aspoň na týždeň aj keď dieťa je zdravé len ho nemám kde dať ?

ineeez
11. aug 2022
denisa1284
11. aug 2022

@ineeez a ako sa to prosim ta vybavuje?

luliu
11. aug 2022

@denisa1284 elektronicky cez SP

maciatkolulu
11. aug 2022

Ja neverím, naozaj neverím, na com ste? Na pandemickej co???? To je výsmech, alebo co? Pandémia čoho je? Ja neverím.... Ale áno ako je zvykom na sk, treba využiť čo sa dá a potom p... t ako je všetko n a hovno,drahe a inde sa majú ako svine. Áno, inde majú viac, ale hold nemohli odrbavať ako na bežiacom páse 🤣🤣a pekne makali. Škola, škola je, nie je, museli si ľudia poradiť. Dodám, že cez tu oandemicku OCR sedíte doma na riti a nelietate kadetade🤣🤣🤣. Iste... 👍Juž zamestnávatelia vám to zaručene oplatia. Držím palce

luliu
11. aug 2022

@maciatkolulu chyba štátu, plaču, že nemajú a takéto dávky nechali......

mirdita
11. aug 2022

Nech si každý spraví podľa seba. Je to právne a zákonné v poriadku je tak čo. Kto môže a potrebuje využije. Ja v tom problém nevidím. A ešte vám čo ste doma na OČR želám krásne počasie 😉🙃🙃🙂🙂🙂🙂

slniecko66
11. aug 2022

@mirdita ano je. A to je chyba..
Ja v tom vidim taky problem, ze zena pracuje prispieva do statnej kasy zatial co druha je doma na ocr a cerpa peniaze od statu 🙂

slniecko66
11. aug 2022

@mirdita Je ine byt doma s chorym dietatom co nemoze ist do kolektivu a musi sa liecit ako byt doma preto lebo nechcem, neviem, nemusim hladat riesenie...

ineeez
12. aug 2022

V tejto dobe chce byť niekto solidárny s týmto skur*enym štátom?! Štátom, ktorý vás ožobracuje kde sa dá? Ci už riadenou plandemiou alebo inflaciou? Ženy už sa preberte, ci mate načisto 🐔mozgy? 🙈 Tento štát treba využiť kde sa len dá 👊👊👊 tak smelo do toho. Vláda nás okráda o miliardy a niekto tu place pre 400 eur? 🙈 Sa mi sníva asi!!!

slniecko66
12. aug 2022

@ineeez aj mne sa sniva 🙈🙈🙈 dakujeme za "komliment" ze mame slepacie mozgy. Toto presne ukazuje cloveka.. sak vyuzivajme, budme doma aj ked nemusime. Toto mi je ale priklad pre deti.

ineeez
12. aug 2022

@slniecko66 milá pani otočme kartu, vy si myslíte že mi budúci mesiac nebude chýbať príjem z výplaty a bude mi stačiť almužna z OCR? V dnešnej dobe? Táto minca má 2 strany. Tiež by som radšej chodila do roboty a dostala plnohodnotnú mzdzu, ale bohužiaľ keď sa nedá tak sa nedá. Nepoznáte súvislosti tak sa vzdajte akýchkolvek komentárov. No hold, je to jedna z možností a každý jeden ma pravo výberu!

slniecko66
12. aug 2022

@ineeez mila pani. Vsetko sa da ked sa chce. Ja som mesiac hladala riesenie kde bude mala kedze je skolka zatvotena mesiac a pol. 🙂 ano je moznost vyberu ale zavisi aj na cloveku co spravi. Vybrala som si inu cestu . Tiez som mohla byt mesiac doma, uzivat si slniecko a prazdniny.
Mimochodom.. momentalne som bez auta, spoje mi z domu nechodia a tiez som to nejako vyriesila. Len treba chciet.

mirdita
12. aug 2022

To to je typické závisť a prečo ja nie a hentá áno. No lebo. Ja som tiež neni doma ale nemám potrebu ani niekoho buzerovat zato že je. Každý keby si hľadel do svojho svet by bol tak krásny. 😉😉😉 mna nenavistne komentáre a bachorky nerozhadzu. Krasny deň

slniecko66
12. aug 2022

@mirdita toto neni zavist 🤣 ja som vdacna, ze som nasla riesenie a mozem chodit normalne do prace. Tu ide uplne o nieco ine..

mirdita
12. aug 2022

@slniecko66 si zavistliva lebo furt reagujes tak ti treba

slniecko66
12. aug 2022

@mirdita dakujem. Dobre vies odhadnut cloveka na zaklade sprav. Este mi to nikto nepovedal ale ok. Beriem nazor 😂 pekny den. Uz nereagujem 🙂 kludne ma zozerte za moj nazor.

mirdita
12. aug 2022

@slniecko66 mam ta ..som na tretej dovolenke tak uzivam slnko a mohito pa a pracuj takych to potrebujeme nech prispievaju. Po dovolenke dam ocr a vyneriem tvoje prispevky 🤣🤣🤣🤣🤣

ineeez
12. aug 2022

@mirdita 👍👍👍

kingstonka
12. aug 2022

.... ja sa ani nečudujem, že zamestnávatelia nechcú prijímať ženy po materskej....

kaktusik007
12. aug 2022

@kingstonka a najma nas, samozivitelky..... A potom nebodaj si na invalidnom - cele zle. Pretoze vacsina je takto sebecka 🤦‍♀️ dievcence, vesele to je ked mate jednu kolegynu co jej zatvorili skolku - sak OCR, druha na invalidnom - iba sa stazuje stale a po lekaroch a pnkach...... Ja vam iba zo srdca prajem v zivote, ked budete mat skolakov na prvom stupni, stretnut v praci rovnako sebecke kolegyne ako ste teraz vy. Lebo nemoct si vziat volno cez prazdniny pretoze "volno" ma ina cely mesiac je fakt parada.

kingstonka
12. aug 2022

@kaktusik007 známa, matka prvaka, takto ťahala za kolegyne, čo mali školkarov takmer počas celej pandémie, pretože ony boli na oči. ... až z toho vyhorela... ale mali nárok....

kaktusik007
12. aug 2022

@kingstonka strasne.....

tinka39
12. aug 2022
redanna
14. aug 2022

@ineeez veru šokujú ma reči,ako ženy na OCR ci niekedy na pandemickom rodicaku ničia štátny rozpočet..to fakt???
Ti hore majú plné vrecka, a ja sa mam hanbiť len preto lebo musím brat 3 týždne cez prázdniny OCR?😀🤣

redanna
14. aug 2022

@slniecko66 ale žena,ktorá čerpá ocr predsa tiež.kazdy mesiac pracuje a odvádza dane a odvody,či??
Prečo by nemohol mesiac platiť štát jej?

lilinka88
14. aug 2022

@redanna ty asi nie si veľmi ekonomický vzdelaná, keď si myslíš,že tieto pandemické dávky neruinuju štátny rozpočet. Všetko sú to milióny eur, ktoré máme požičané a splácať ich budeme nielen my vyšším daňmi alebo zdražovanim všetkého,ale ešte aj naše deti...ale typicky slovenské - krásne vláda,poďme aj my. A potom budeme plakať a nadávať ako je všetko drahé

slniecko66
14. aug 2022

@redanna a kolko je takych zien co cerpaju ocr na zdrave dieta tie 3 tyzdne ked niekedy ani nemusia ale chcu? Asi ich nebude na Slovensku malo..

marianeta
14. aug 2022

@slniecko66 a ako si to vyriešila, kde si dala malú?

slniecko66
14. aug 2022

@marianeta 2 tyzdne dovolenka, tyzden bola u babky a teraz 3 tyzdne sukromna skolka.

redanna
14. aug 2022

@lilinka88 mam dostatočne ekonomické vzdelanie na to,aby som vedela,ako štátny rozpočet funguje, ako sa do neho peniaze prilievaju a odlievaju, určite nepôjdem povedať, ze nie ďakujem, ja ostanem kvôli nášmu štátu doma zadarmo..alebo nechám doma vez prázdniny 4 deti samé doma,hlavne, nech JA NENICIM ROZPOCET