OČR na prelome mesiaca
Dobrý deň. Od 25.1 do 3.2 idem na OČR s dieťaťom. Papier mi vypisuje detská lekárka ručne, nie elektronicky. Treba mi nejaký lístok na prechod z mesiaca na mesiac alebo stačí zamestnávateľovi iba tlačivo o OČR?
Pri OČR stačí odovzdať papier o začiatku OČR - už ak tam máte aj dátum ukončenia tak môžete aj ten. Žiaden lístok navyše z rpechodu mesiaca do mesiaca nieje potrebný
@miroslavap to na prelome mesiaca bolo iba pri fyzickej pn, pri ocr také nie je
Pri OČR stačí odovzdať papier o začiatku OČR - už ak tam máte aj dátum ukončenia tak môžete aj ten. Žiaden lístok navyše z rpechodu mesiaca do mesiaca nieje potrebný
@dzina007 a keď mám od včera očr a ukončenú koncom týždňa, ale chcem ju ukončiť skôr, treba ísť k dr, alebo len sociálnej poisťovne?
@miroslavap elektronická OCR neexistuje.. zamestnávatelovi bud odfotiš/oznámiš alebo prinesieš začiatok a ked ti ju ukončí donesieš ukončenie
@anonym_3eac28 elektronická je PN iba.
@dzina007 viem,že pár rokov dozadu sa pri PN dávala prechodka, ale to bolo ešte keď bola papierová forma. Pri elektronickej som ešte nebola PN ani OČR,tak som nevedela aký je postup. Ďakujem za info ❤️

@miroslavap elektronická OCR neexistuje.. zamestnávatelovi bud odfotiš/oznámiš alebo prinesieš začiatok a ked ti ju ukončí donesieš ukončenie