Odborné poradenstvo pre znevýhodnených uchádzačov na úradoch práce
Dobry den zelam, aktualne by som sa rada opytala, ci niekto ako znevyhodneny uchadzac evidovany na urade prace absolvoval odborne poradenske sluzby, nakolko moja uradnicka, pod ktoru spadam, mi povedala len, ze od juna budem chodit uz iba na odborne poradenstvo k druhej pani. Neviem kolko krat sa to absolvuje a ci je mozne sa s nou dohodnut individualne na dni /ze len pondelky a utorky/alebo to zavisi len od toho, ako to nastavi ona. Netrapilo by ma to, len budem asi na 3x odcestovana v letnom obdobi..dakujem za info, ak vie niekto poradit🙂 pekny den.
Tak to zalezi cisto na nalade uradnicky. Predpisy a tebou podpisany suhlas so zaradenim do evidencie hovoria jasne : na vyziadanie uradu si povinna dostavit na na rozne aktivity a schodzky v termine, aky urci urad. Ty nemas dovolenku, ty si hladas pracu a urad urcuje podmienky.
Nebudes spolupracovat = vyradia ta z evidencie. Na nejake tvoje odcestovanie nemaju dovod prihliadat. Uznavaju len PN od lekara.
Ale ako vravim, zalezi, na aku uradnicku natrafis.
@patrike dakujem🙂 ano, mojej uradnicky som sa slusne opytala, ze ako dlho to bude trvat, nakolko budem v juli odcestovana na 3 tyzdne v zahranici. Povedala mi len, ze nemal by s tym byt problem, ale nevedela mi nic povedat o organizacii dni. Tak ako vravite, asi zavisi🙂
@patrike dakujem🙂 ano, mojej uradnicky som sa slusne opytala, ze ako dlho to bude trvat, nakolko budem v juli odcestovana na 3 tyzdne v zahranici. Povedala mi len, ze nemal by s tym byt problem, ale nevedela mi nic povedat o organizacii dni. Tak ako vravite, asi zavisi🙂
@origamii Pocul som pribehy o vyslovenej sikane, napr termin kazdy druhy tyzden, o zmene terminu ani pocut. Co mavaju tie programy pre ludi dlho na urade, tak to zmysel nema pre niekoho, kto skoncil aspon SS. Ucia ako pisat zivotopis, ako vystupovat na pohovore, nejake skupinove aktivity k tomu. Oni cisto potrebuju vykazat cinnost a minut pridelene peniaze.

Tak to zalezi cisto na nalade uradnicky. Predpisy a tebou podpisany suhlas so zaradenim do evidencie hovoria jasne : na vyziadanie uradu si povinna dostavit na na rozne aktivity a schodzky v termine, aky urci urad. Ty nemas dovolenku, ty si hladas pracu a urad urcuje podmienky.
Nebudes spolupracovat = vyradia ta z evidencie. Na nejake tvoje odcestovanie nemaju dovod prihliadat. Uznavaju len PN od lekara.
Ale ako vravim, zalezi, na aku uradnicku natrafis.