Odmena za sprostredkovanie očkovania
Vie mi niekto prosim Vas poradit, kde sa da prihlasit -zaregistrovat sa na odmenu za sprostredkovanie ockovania, ktore teraz schvalila vlada?
@tayla no a čo? dobre má... frflať budú tí, ktorí sa zaočkovali pre svoje zdravie a nič im z toho nekvaplo 😀
PS: aj ja zháňam dobrovoľníkov, dáme to na procházku tak 50na50 😉 píííííšte
@tayla ja by som už len z princípu nesúhlasila s očkovaním, keby ma niekto za prachy prehováral, že mu niečo z toho kvapne. Veď toto je choré,čo vymysleli.
@viktorka48 To aby začali hladať aká je cena obličky 😀
@adri2626 pokiaľ je osoba prehovorená na očkovanie pri ,,zdravom rozume,, je to jej voľba, že sa dala prehovoriť a následne očkovať. Pokiaľ nie je pri ,,zdravom rozume,, a je ,,zneužitá,, je to čistý hyenizmus. Otázkou je aj morálna zodpovednosť za prípadné vážne vedľajšie účinky, nedajbože smrť. A možno by bolo vhodné teda poskytnúť nielen príspevok za prehovorenie, ale napr. aj finančnú pokutu za spoluúčasť pri vedľajších účinkoch z očkovania....ktoré samozrejme môžu a nemusia byť.
Dúfam že ste sa aspoň polovicu odmeny sľúbili im 😉
Ti čo sa odmietnu ockovat a ochorejú a budú potrebovať nemocnicu, by som im to dala zaplatiť zo svojho ! A nie, že provízia. Ti zodpovední čo už boli, aj nám nech poposielaju peniaze. Slovac je zvláštny narod- by som mnohých odsťahovala do nejakej z tretích krajín, kde by ľudia dali čokoľvek za vakcínu.. no stat ich nemá. Slovac ma pod nosom a nič si neváži.
@danim Že nedávajú odmeny za očkovanie proti osýpkam, obrne, tetanu, tubere, keď si idem pichnúť vyvolávačku do zadku. Cítim sa nedocenená! Inak hej, daj si kávu alebo víno, alebo oboje naraz, nech ťa trochu prečistí.
@danim ved ak si zaočkovaná už sa nemáš čoho obávať neockovat sa je každého slobodná voľba rovnako ako bola tvoja slobodná voľba sa nechať zaočkovať alebo sa mýlim??? Veľa šťastia do života prajem 😘
@kulumulu123 jaj ani sa nepýtaj, lebo na teba vychrlí mantry, čo svedkovia vakcinovy omielaju do nemoty. Preplnené nemocnice, vyťažení zdravotníci, všetko kvôli nepichnutym zatvoria (nevadí, že nemôžme nikam ísť a ak náhodou áno, tak karantena), a tretia vlna a verím odborníkom a vedcom
a dokola jak u debilov 🥴
@danim vieš čo ak ochoriem ôk zaplatím to zo svojho za podmienky že ak ten co bude mat nežiaduce účinky si to zaplatí sam, ak ten co fajčí, pije si všetky liečebné úkony kt ma v dôsledku fajčenia a alkoholu zaplatí sám, ak si každý obezny kt bude mať problémy so srdcom, tlakom, cholesterolom, pohyb aparátom zaplatí sam a ak si každý kto nie je až očkovaný každý rok proti chrípke a chrípku dostane tiež zaplatí všetko sám... A ak moje odvody za zdravotné poistenie pôjdu na moje separátne konto kt bude použité len na moje ochorenia a návštevy lekara a nie spôsobom solidarity. Potom môže niekto povedať zaplať si ošetrenie sám...
Okrem toho ci sa čoho bojíš keď si za očkovaná....
Pretože nemam v okolí nikoho až na výnimku jednej osoby kt mala covid s ľahkým priebehom ale mam veľmi veľa blízkych kt sa dali zaočkovať a mali po druhej vakcíne nežiaduce učinky a nie nebola to jednodňová bolesť ramena...
@viktorka48 ved to a potom sa naozaj chorým treba zbierať alebo treba vrchnaciky zbierať aby mohli mať ako taký dostojnejsi zivot
A tiež nechápem ako sa môže blížiť ďalšia vlna ved keď chceš cestovať musíš byť zaockovani alebo mat negatívny test a karanténa tak v podstate cestujú len zdraví ľudia tak ako sa to môže šíriť? Žeby tým ze ani očkovanie ani testy nie sú spoľahlivé? A ľudia nie sú chránení len im to dava väčší pocit brzpecnosti