Odobratý vodičský preukaz za alkohol a vrátenie cez mimoriadnu situáciu v SR
Skus vypnut caps lock. Vzhladom na tvoj prejav a pricinu odobratia, dufam, ze ti ho nevratia.
Povinne absolvuješ psychologické sedenia cca mesiac, potom pekne napíšeš žiadosť na PZ dopravný inšpektorát, že žiadaš o odpustenie polovice trestu + to krásne zdôvodníš. Psychologické sedenia sú tiež pekne drahé, cca okolo 250-300 €. Potom ta pozvú znova na testy na vodičák a asi aj jazdu. Takže si to užiješ odznova. Teda ak vyhoveju tvojej žiadosti o odpustenie.
Dúfam, že ho nedostaneš ...nemáš tuším ani trošku ľútosti a sebakritiky ☹ Za alkohol za volantom by sa mal odobrať navždy - ešte sa vyhnúť testom , najlepšie hádam, ak by Ti ho domov priniesli na zlatej tácke ...to by si nechcel ?
Áno presne toto som aj ja nasla, že musíš doložiť že si absolvoval psychologické poradenstvo
https://www.trea.sk/blog/230-odborne-poradenstv...
tuto je všetko.
Nemusíš robiť autoškolu automaticky, to zhodnoti policajt!
Pri odobratí na 1 rok sa robia len testy, jazda nie. Odobratie na 2 roky testy + jazda.
Opitý za volantom by už nikdy nemal dostať vodičak a nie o 2 roky už vôbec. A TY chceš aby TI odpustli časť trestu no to určite ked neni dôvod. TY si vedome šoféroval opitý. Je to nezodpovedne.Vedome si šoferoval opity znamena to že niekde si bol na aute a pil si aj tak. Priklad nastupil by si na MHD keby si vydel že šofér je opity, alebo do električky, alebo do vlaku.Asi nie tak za toto by už nikdy nemali nikomu dať vodičak.Si nezodpovedný.Takým by vôbec nemali dať vodičak zakaz šoférovania do konca života.Ak by si niekoho zrazil alebo mu spôsobil doživotne následky svojou hlúposťou tak by ťa úsmev prešiel keby si mu platil doživotne trvale následky.Zabiť svojou debilinou nevinného človeka.
Najskôr vyšetrenie, či nie je závislosť od alkoholu. Až potom posedenia u psychológa. Dal by som si záležať na odôvodnení žiadosti o odpustenie zvyšku trestu, keďže pri zákaze na dva roky a viac je návrat k VP trošku náročnejší.

caute, zobrali mi VP pred rokom, v papieroch mam ze psychologicke vysetrenie musim absolvovat, az po uplynuti mimoriadnej situacie v Sr (ktora, ale trva) takze som to neabsolvoval este..chcem si poziadat o vratenie po polovici trestu.(ZOBRALI MI HO NA 2 ROKY) neviete niekto ako to teraz je? budem platit iba za to preskusanie 16.50€? ci uplne novu Vp? CI TIE TESTY PSYCHOLOGICKE ATD BUDE AJ TAK POTREBNE ABSOLVOVAT? dAKUJEM AK NAHODOU MATE NIEKTO SKUSENOST V TEJTO DOBE...