icon

Oslobodenie od poplatku za rozvod, keď je žena na materskej

moon691
1. sep 2011

chcem sa informovat ako to je s poplatkom za rozvod.podala som o oslobodenie platit sudny poplatok kedze som na materskej a teraz neviem ci ten kolok bude platit stat alebo manzel??on mi to nechce zaplatit tak sa bojim ako to bude.sa mi zda ze je to 60e kolok.ci este sa nieco plati?a este jednu vec.na trnavskom sude maju tlacivo na oslobodenie od toho platenia a je tam strasne vela vypisovania.aky prijem je v domacnosti.ostatných clenov rodiny,aj dochodcov...je to nutne vypisovat??dakujem za odpovede.

Strana
z2
anielik285
13. apr 2016

@bulaby ahoj mna jedna maminka napisala ze staci napisat na koniec ziadosti ze ziadas o oslobodenie od poplatkov

draik
13. apr 2016

Najlepšie súčasne aj s vyplneným formulárom a s uvedením toho, že navrhovateľ žiada súčasne s návrhom aj odpustenie súdneho poplatku.

katik159
17. sep 2016

@anielik285 prosim vas a ako dlho sa caka kym sa sud vyjadri k tomu odpusteniu kolkov?

anielik285
17. sep 2016

@katik159 to presne uz nevim za kolko mi dosli papiere s terminom rozvodu tam bolo ze mam zaplatit tak nanovo som si vybavovala ze som na rodicaku dala som to do podatelne a na rozbode povedali ked nemam iny prijem tak plati on

katik159
17. sep 2016

@anielik285 ...dakujem velmi pekne 💗

anielik285
18. sep 2016

@katik159 neni zac mne tu tez pomohli 😊💙

Strana
z2