icon

Ospravedlnia ma z pohovoru, ak si vezmem OČR na dieťa?

sunny15
18. sep 2019

Ahojte som evidovaná na upsvare,posielaju má pohovor ale jednak už len čakám na zmluvu od môjho bud.zamestnavatela kde nastupujem od októbra a ochorelo mi dieťa.Moze mi dať potvrdenie pediater že som na očr s dieťaťom a nemôžem ísť tým pádom na pohovor? ďakujem

magic08
18. sep 2019

Môžeš to poriešiť ocr, ale aj prísľubom zamestnania od budúceho zamestnávateľa.

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
lilijana
18. sep 2019

Ano ocr sa to da poriesit,tiez som to tak raz musela riesit ked som mala ist na pohovor a presne v tom obdobi sme isli s detmi vyberat mandle

magic08
18. sep 2019

@kuravesele ale poriesi

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
magic08
19. sep 2019

@kuravesele a ty robis na up ze taketo info podavas?

veronikaszabova
19. sep 2019

@kuravesele nevyradia. Ked bola moja mama na Upsvar, mala prislub do zamestnania na dalsi mesiac a mesiac ju nikam neposielali na pohovor a nevyradili ju!

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
kuravesele
Autor odpoveď zmazal
magic08
19. sep 2019

@kuravesele ano robim, a citaj skusenost prispevok vyssie od @veronikaszabova, nie vsade su trafene uradnicky ako u vas

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
saxana000
19. sep 2019

Baby poradite mi prosim? Minuly tyzden som sa bola registrovat na up skoncila mi materska a v robote ma nechceli spolu s odstupnym a dovolenkou by mi mala vyjst maximalna podpora ako sa ale toho pol roka mam silou mocou udrzat na up!ked ma zacnu posielat na pohovory a odmietnem logicky ma vykopnu..proste mam chodit kam ma z uradu poslu a tam dotycnym vysvetlit situaciu aby ma teda neprijali?

magic08
19. sep 2019

@kuravesele samozrejme ze mas pravdu, ved ty pises odvolania vsetkym naokolo 🙂

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
kuravesele
Autor odpoveď zmazal
magic08
19. sep 2019

@kuravesele a ja teba kde urazam? to ty pouzivas vykričniky a zbytocne sa rozčulujes, lebo ti oponujem. Este raz ti pisem, nie vsade na slovensku pracuju trafení uradnici. Vseto je to o komunikacii a dohode, no budis... ty pises kazdemu odvolania, tak teraz je to vsade tak ako u vas? zadavatelka temy dostala odpovede, moze sa zariadit ako uzna za vhodne, neplanujem s tebou dalej o tomto polemizovat. Pekny den