Ospravedlnia ma z pohovoru, ak si vezmem OČR na dieťa?
Ahojte som evidovaná na upsvare,posielaju má pohovor ale jednak už len čakám na zmluvu od môjho bud.zamestnavatela kde nastupujem od októbra a ochorelo mi dieťa.Moze mi dať potvrdenie pediater že som na očr s dieťaťom a nemôžem ísť tým pádom na pohovor? ďakujem
Ano ocr sa to da poriesit,tiez som to tak raz musela riesit ked som mala ist na pohovor a presne v tom obdobi sme isli s detmi vyberat mandle
@kuravesele ale poriesi
@kuravesele a ty robis na up ze taketo info podavas?
@kuravesele nevyradia. Ked bola moja mama na Upsvar, mala prislub do zamestnania na dalsi mesiac a mesiac ju nikam neposielali na pohovor a nevyradili ju!
@kuravesele ano robim, a citaj skusenost prispevok vyssie od @veronikaszabova, nie vsade su trafene uradnicky ako u vas
Baby poradite mi prosim? Minuly tyzden som sa bola registrovat na up skoncila mi materska a v robote ma nechceli spolu s odstupnym a dovolenkou by mi mala vyjst maximalna podpora ako sa ale toho pol roka mam silou mocou udrzat na up!ked ma zacnu posielat na pohovory a odmietnem logicky ma vykopnu..proste mam chodit kam ma z uradu poslu a tam dotycnym vysvetlit situaciu aby ma teda neprijali?
@kuravesele samozrejme ze mas pravdu, ved ty pises odvolania vsetkym naokolo 🙂
@kuravesele a ja teba kde urazam? to ty pouzivas vykričniky a zbytocne sa rozčulujes, lebo ti oponujem. Este raz ti pisem, nie vsade na slovensku pracuju trafení uradnici. Vseto je to o komunikacii a dohode, no budis... ty pises kazdemu odvolania, tak teraz je to vsade tak ako u vas? zadavatelka temy dostala odpovede, moze sa zariadit ako uzna za vhodne, neplanujem s tebou dalej o tomto polemizovat. Pekny den

Môžeš to poriešiť ocr, ale aj prísľubom zamestnania od budúceho zamestnávateľa.