Overenie občianskeho preukazu firmou evalid
Ahojte,overoval si niekto OP pomocou evalid? Dakujem
@niekto2hy nie,to nie je,len kvoli praci cez internet potrebuje firma overit vek prave cez OP cez spominanu stranku. Preto sa pytam ci tu s tym niekto nema skusenosti
Chceš pracovať pre chatujuci.com alebo cloudworkers.company?
@niekto2hy dakujem, no toto pre mna nebola relevantna odpoved toho pana,nakolko v otazke spomenul "pochybnu stranku" coho sa ten pracovnik banky chytil a neodporuca navstevovat dane "pochybne stranky", a za druhe neposielat udaje cez interne z mojich skusenost je uplne bezne ze ci uz firmy alebo agentury vyzadaju poslat mailom vsetky udaje ako aj odfotene doklady,to tiez neviem nakolko je bezpecne teda,hlavne ak vacsina ludi pouziva gmail...
@maranco nakolko je to relevantne pre koho chcem pracovat?
Tuším chatujuci mali v podmienkach že im identitu overuje externá firma, tak ma napadlo či to je to.
Nepracoval by som pre firmu ktorá má v zmluve, že ťa môžu bez dôkazov obviniť z porušenia pracovných podmienok a zaväzujem sa zaplatiť zmluvnú pokutu 20 000€.
Nepracoval by som pre firmu ktorá vedome klame svojich zákazníkov.
Na stránke www.zrelalaska.sk uvedie "Reálne ženy a muži", "Garantované zoznámenia" a do podmienok prepašuje
"Ďalej z dôvodu zvýšenia atraktivity portálu, si prevádzkovateľ vyhradzuje možnosť prostredníctvom svojich moderátorov zasielať správy užívateľom, zodpovedať za správy užívateľov a uverejňovať nové inzeráty.Prevádzkovateľ nezaručuje, že na stránkach dôjde k úspešnému sprostredkovaniu partnera."
Na stránke www.sympatie.sk uvedie "Každý ženský profil overujeme" a má rovnaké podmienky.
Potom sa tam človek zaľúbi do neexistujúceho partnera
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-dostat-zenu-von/

Dovod? Ked ho vydal MV,tak hadam nie je falosny.