icon

Pandemická OČR - vypisovanie tlačiva

jaankaa17
27. feb 2021

Prosím vás čo mám túto zaciarknut. Keď som si to podala od 22.2.2021 a od 1feb som mala v práci dovolenku a januári mi skončila rodičovská.

Pandemická OČR - vypisovanie tlačiva
11mirka22
27. feb 2021

@jaankaa17 ak si v tom mesiaci okrem očr aj pracovala niektoré dni, alebo čerpala dovolenku, tak si mala mala nárok aj na mzdu. V ďalšom kroku uvadzas aj dni, od kedy do kedy.

evka_s
27. feb 2021

@11mirka22 a náhodou nevíte, když jsem v tomto kroku omylem udělala chybu - automaticky jsem nechala, že jsem neměla nárok na mzdu, i když to byly 3 týdny OČR, týden dovolenka🤦‍♀️, mám rovnou poslat nové čestné vyhlásenie kde to bude správně?

11mirka22
27. feb 2021

@evka_s aj počas čerpania dovolenky za vás platí zamestnávateľ odvody, teda poberate náhradu mzdy. Myslím si že nepokazíte nič, ak pošlete nový formulár s čestným prehlasenim.. Ale nepracujem v sociálnej poisťovni, takže tak...

jaankaa17
autor
28. feb 2021

@11mirka22 ja som si ocerku ešte len prví krát dala preto sa pýtam co tam mam vlastne dat. Keď ocerku mam vlastne podanu od 22feb. A mne v práci dali čerpanie starej dovolenky vlastne od 29jan. toho 22feb.a potom som zistila ze sa da požiadať o pandemicku OCR.