icon

Pandemická PN a materská

lulupulu
19. jan 2022

Ahojte, chcem sa opytať že ked som na materskej ci mam narok na pandemicku PN ked mam covid, nikde som nenasla odpoved. Ďakujem

Strana
z2
katren
19. jan 2022

@lulupulu panedmicka PN nie je od decembra

alenah31
19. jan 2022

@lulupulu prestav si, že počas materskej môžeš mať príjem - akurát to nesmie byť príjem z toho istého zamestnania, z akého si žiadala o materské - chce to trošku doučiť sa. To, že pracuješ na čierno je tvoj problém - mohla si to nemocenské mať - no čo už.

nikaeli
19. jan 2022

@lulupulu odpoveď si dostala niekoľkokrát - nemáš nárok na PN, pokiaľ si na MD a nepracuješ..
pracuješ kde? chodíš reálne niekam do firmy? ak si privyrábaš z domu, môžeš predsa ďalej pracovať, ak neležíš v horúčkaš 🙂 my sme tiež od pondelka v karanténe a manžel fičí na HomeOffice, nešiel na žiadnu PN..

ty sama si tu začala motať ďalšie veci a nadávať na štát, snažili sme sa ti to vysvetliť a namiesto vďaky tu na nás prskáš

lulupulu
autor
19. jan 2022

@nikaeli prskať ste zacali vy na mna že štekam a veci tomu podobne, ďakujem za všetky komenty a prosim vás už nekomentovať

alenah31
19. jan 2022

@nikaeli už píše, že robí na čierno.

nikaeli
19. jan 2022

@lulupulu s dovolením sme vo verejnej diskusii, ja som ti ani raz nenapisala nic hanlive a urazlive, aby si na mna tak reagovala

nemam potrebu radit niekomu, kto o to nestoji.. porad si sama..

lulupulu
autor
19. jan 2022

@alenah31 ale take prace ako su katalogove predaje a tak... neviem co si zas predsavujete pod tym.... bože toto su fakt mozgy..

Strana
z2