icon

PCR pozitívny - preukazovanie smskou

jarmi111
19. apr 2021

Prosim Vas ked mam Pcr pozitivny... a som po karantene uz ... preukazujem sa tou SMS co mi prisla ? Ze som bola pozitivna, ked nemam papier?

petus998
•
19. apr 2021

@jarmi111 ano preukazujete sa poz testom je tam datum takze sa vie aj do kedy ste boli v karantene

karhu
•
19. apr 2021

@petus998 staci teda sms?

janai1
•
19. apr 2021

@jarmi111 odo mňa policajti pýtali potvrdenie od lekára, že sms nestačí

petus998
•
19. apr 2021

@janai1 staci sms bo lekari uz potvrdenia o prekonani covid nedavaju a uz dlhsiu dobu

janai1
•
19. apr 2021

@petus998 🤷‍♀️🤷‍♀️ 3.4. ma zastavili policajti a im sms nestačila

janulla1
•
Autor odpoveď zmazal
•
brezza
•
19. apr 2021

@janai1 tak nech si dostuduju pravidla. Staci sms

mattkapd
•
19. apr 2021

Stačí sms.. Preukazovala som sa tým aj v škôlke v deň skončenia karantény som volala obvodnej a ta mi vravela ze už potvrdenia nedavaju

cukricek4
•
19. apr 2021

no viem, ze donedavna si musela mat papier ale kvoli tomu, ze sa na to stazovali lekari, ze nic ine nerobia len vypisuju potvrdenia o prekonani covidu tak to zmenili a uz ti staci, ze sa preukazes "pozitivnou" smskou alebo certifikatom z testovania

janai1
•
19. apr 2021

@brezza 🤣🤣🤣ok

petus998
•
19. apr 2021

@janai1 tak ten policajt je dobre prasteny a nech si to zisti by som ho do zadku poslala

petus998
•
19. apr 2021

@janulla1 dr. Sa stazovali na tie papiere nevydvju ich a ak kdesi som pocula neviem ci j v spravach ze pytaju peniaze za to neopravnene dvajte si bacha

janai1
•
19. apr 2021

@petus998 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ čo ja viem.... Odo mňa to pýtali v Detve policajti, od brata v Čadci že sms nestačia, všetko v cca rovnakom čase 🤷‍♀️ mňa ani do nemocnice nechceli pustiť iba s sms... Kolegyňu do predajne Telekom... Všetci sme boli pozitívny na prelome februára/marca takže to už bolo po tom ako vyhlásili že sms stačia, len škoda ze to takmer nikde neakceptujú a všade pýtajú potvrdenie od lekára

jarmi111
autor
•
19. apr 2021

Dakujem za odpovede😉

petus998
•
20. apr 2021

@janai1 no toto je najvacsie problem jeden povie tak druhy tak .. no nech sa najskor zhodnu lebo uz sa mi zda ze sami nevedia co a ako

janulla1
•
Autor odpoveď zmazal
•