Peňaženka zdravia VŠZP
Ako to funguje? Som vo VSZP a teraz idem minút u zubára cca 300€. Mám nárok na nejaké preplatenie,keď som v danej poisťovni. Či to má nejaké podmienky predom?
@mimusa154 juj, po lehote už asi neuplatníš...skús sa spýtať pre istotu
@mariaveronikag veď to,že nemám kedy tam ísť.V dôvere sa to napríklad kamoške dalo,aj keď mala tiež prešlé.Na infolinke mi povedali,že nie Ale možno na pobočke by boli ochotnejší.Ja v to dúfam,lebo ma muž zabije 🤦😖
@mimusa154 zbehni sa spytat...keď sú 3 davky ockovania a od poslednej davky ešte neuplynula lehota, snáď sa Ti to bude dať..držím palce, daj potom vedieť ako
@mariaveronikag ďakujem,si zlatá 😊
@evica17 @alenamihal môžem sa spýtať k peňaženke zdravia maxi vszp, ak by bolo 3 členovia, každý jeden z nich(ak má oreventivku) má nárok na 120e zubár+100e okuliare+20e lieky+20 očkovanie, za rok? Ďakujem
@alenamihal zaujimave ze 180 ked max je 30 jednorazovo waw
@mariaveronikag aha ze nadvazuju to ma nenapadlo daj pls potom vediet ❤️🙏
Áno preplatia jednorázovo 30€, ale dá sa suma preplatiť na viac krát. Ak je suma napr. 50€, tak sa požiada najprv 30€ a potom 20€, pritom sa pošle tá istá faktúra, či potvrdenie. Mne to dokonca posielal pán na poisťovni, ktorý mi spúšťal aplikáciu.
@keiko33 môžem sa opýtať do koľkých dní Vám to preplatili?

Baby prosím Vás,odkladala som bločky za očkovanie,že ich nahrám všetky naraz,lebo boli tri dávky.Medzicasom už dvom bločkom uplynula 60 dňová lehota na uplatnenie.Nevedela som o Tom.Da sa to na pobočke nejako dodatočné vybaviť?Sprostá som,ale čo už.Ide tam asi o 80€ 🤦😔