icon

Platí na víkend paragraf?

4. feb 2023
danik1505
4. feb 2023

Nie

bublinka1426
4. feb 2023

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kamagma
4. feb 2023

Plati u nas ale z pohotovosti samozrejme.

mogaa
4. feb 2023

"paragraf" je návšteva lekára - ktorý lekár robí cez víkend?🙂

kacusik69
4. feb 2023

u nas je akceptovany ale z pohotovosti

zuzanaete
4. feb 2023

@mogaa na pohotovosti

mogaa
4. feb 2023

@zuzanaete
každý zamestnávateľ uzná správu z pohotovosti, ale nie paragraf že niekto bol na pohotovosti🙂

aurelia2000
4. feb 2023

A na pohotovosť chodia ľudia navštevovať hasiča, či ako...keď sa uznáva len návšteva lekára 😳

aurelia2000
4. feb 2023

@mogaa Cez víkend robí kopa lekárov...na pohotovosti...na urgente...v RLP

mamalen
4. feb 2023

Pokial pripada na vikend pracovny den, tak nevidim dovod, preco by sa nemal uznat paragraf.

lilianka28
4. feb 2023

Môže platiť za určitých podmienok. V prípade, že aj v deň víkendu mal zamestnanec PLÁNOVANU službu.

mogaa
4. feb 2023

no u nás zamestnávateľ povedal že vyslovene správa od lekára, že človek bol sám so sebou,žiadny paragraf kde môže byť pečiatka akéhokoľvek lekára, či len orazený doprovod 🙂
ono dať si dnes oraziť priepustku nie je žiadny problém a to aj bez dátumu ktorý si tam človek dopíše....

viestta
4. feb 2023

Ak mas cez vikend planovanu smenu a bola si na pohotovosti, narok na paragraf mas. Inac nie.

zuzanaete
4. feb 2023

@mogaa Zamestnavatel nema co vidiet moju spravu od lekara. GDPR im nic nehovori?

kacusik69
5. feb 2023

@zuzanaete presne tak, kazdopadne u nas napr. tiez vyzaduju (ale len priamy nadriadeny a k nahliadnutiu) spravu kde si pozrie len osobne udaje ci sa jedna o daneho zamestnanca, datum, cas a peciatku, nasledne je na mzdovu posunuta uz iba priepustka… samotnu spravu ma zamestnanec moznost prekryt napr. papierom (osobne som to nikdy nespravila, v tej rychlosti “kontroly” nie je sanca precitat spravu)

bennn
8. feb 2023

@kacusik69 nema to vôbec právo od teba žiadať. Je jedno že tvrdi že môžem prekryť... to mu môžem aj rodný list ukázať aby si pozrel moje meno...

kacusik69
8. feb 2023

@bennn mne to neprekaza 🙂 komu hej nech si stoji za svojim ze na to nema pravo, kazdeho osobna vec… spravu nikdy necitali, tak je mi to sumafuk