PN alebo výpoveď a úrad práce?
Dobrý deň, predpokladám že budem min tri mesiace doma(únava,stres,vyhorenie v práci),ako by ste to riešili,išli by ste na PN alebo výpoveď a na úrad práce?
@mogaa ano, aj ty si to tak pochopila z uvedneho opisu. zrazu sa rozpisala a vysypala z rukava snad 4 diagnozy. o ktorych predtym ziadna zmienka.
copy paste.
@bublinka1426
Ďakujem za radu,veľmi mi pomohla. Práveže si myslím,že si tu vestecku guľu až moc leštila,keď si hneď vyvodila záver b z toho aby si vedela okolnosti. A hlavne nesúd,aby si nebola súdená,vieš ono sa vie v živote všetko vrátiť aj dobré,ale aj to zlé.
A to,či ma lekár vypíše na PN a na koľko a aj či mi príde nejaká kontrola už nechaj prosím na mňa,verím že rada by si,ale to naozaj nie je tvoja starosť. Pekný deň ti prajem 😀.
:D
ked raz chces pomoct, napises hned do uvodu co ti je a nie ked ti clovek reaguje na zaklade uvodu a uz dopisujes priznaky a hras sa na urazenu , ked ti niekto nieco napise.
a ked ti naozaj je tak ako pises, nesedis na riti a uz davno by si bola u lekara, a vobec nespekulovala, co je financne vyhodnejsie.
tebe nikdy nezovrelo srdce tak ako ritku po kakani.
komu niet rady tomu niet pomoci.
a na zaciatku si toto napisala
''Práve že asi hej,aj dobre zarobím,ani to nie je zlá práca,preto celkom nerozumiem mojim pocitom.''
tak sa nemotaj viac nez si. dovod na tie dalsie priznaky su snad vaznejsie ako to ze rano sa nebudis do prace s 🙂
a vestecku gulu mas asi len ty, nakolko uz vies ze budes minimalne 3 mesiace doma..🙂
a toto som ti poradila tiez :
''ale práve to by mi možno aj prospelo aspoň zmeniť pozíciu v práci.''
@taynee
Ďakujem veľmi pekne. Podarilo sa mi objednať ešte tento mesiac k psychiatriovi,tak skúsim šťastie tam a už to nechám na ňom aby rozhodol,či mi niečo napíše alebo mi bude stačiť iba psychológ. Je to predsa lekár,tak tomu nejako viac dôverujem. A ešte raz ďakujem za rady. 😀

pozri, co si napisala predtym. to co si pisala je bezne. caste, nic extra. ziadna zmienka o tom co pises teraz.
moja vestecka gula je pokazena. a asi som si presla istymi vecami, ked tu daco take pisem ....zial.
zrazu si sa nahnevala, pretoze som z uvodneho textu a opisu slabeho na priznaky, nepochopila co ti vlastne je. lebo to co pises, ma naozaj vela ludi. ano, ma. zial.
ako ti radili zeny aj ja, chod k lekarovi, on ti poradi.
co ma moja praca spolocne s tym co pisem?
preco si zrazu na mna zacala utocit?
byt na PN vyhra nie je. a ked mas narok byt na PN a mas na to stav, to posudi lekar.
''A finančne ktoré lepšie vychádza,viete mi povedať?''
na toto sa naco pytas? ked raz si chora, mas ist hned na PN a nie riesit, co je financne vyhodne, toto potom znie ako len spekulacia. prepac.