icon

PN - vyrozumenie

2. dec 2021

do kedy by mi malo prísť vyrozumenie zo sociálky o tom že evidujú že som pn a kolko mi budú vyplácať? ..som totižto už mesiac doma a stále nič ...

frota3
2. dec 2021

tak to si tam radsej zavolaj, co sa tvoje papiere nahodou niekde nestratila. uz by si mala mat vyrozumenie za ten cas davno doma.

autor
2. dec 2021

@frota3 a nevieš kde konkretne mám volať? ja sa tomu vôbec nerozumiem som prvýkrát pn

autor
2. dec 2021

alebo teda aspoň na aké oddelenie ten názov alebo niečo

loginexistuje
2. dec 2021

zbytocne tam budes volat a este viac ich zatazovat tie zeny su na ocr a pod tiez pockaj prvych desat dni vyplacal zamestnavatel az potom socialka pockaj do 15.12 vtedy ti najskor pride prva PN a rozhodnutie zvykne tak do konca mesiaca ako vyplatia prvu davku
inak maju 60 dni na rozhodnutie a vyvolavanim ich len este vacsmi zdrzujes

konikkon
2. dec 2021

Maju čas 60 dní. Takže v tvojom prípade kľudne vyrozumenie môže prísť v januári.

borka168
2. dec 2021

Lehota je 60 dní. Maju času a času

autor
2. dec 2021

@loginexistuje dakujem tak ešte nebudem volať len sa mi to zdalo dlho mesiac ...viem že tých 10 platí zamestnávatatel ale aj tak ...len som sa zlakla či sa to niekde u nás v práci nestratilo ked som to tam odovzdala ...

katarinka2290
2. dec 2021

Ja som bola pn 2 mesiace,peniaze mi prisli na ucet nacas a ani po 3 mesiacoch som nemala vyrozumenie,to som uz pracovala,kontaktovala som najblizsiu pobocku mailom a potom mi dodatocne poslali postou

saraxyz
2. dec 2021

Môžeš zavolat na odd.nemocenskych dávok. Do sociálky, kde je sídlo zamestnávateľa

dmk_1
2. dec 2021

Moze ti prist aj do elektronickej schranky,nemusi postou

bibina32
2. dec 2021

Môžeš skúsiť napísať e-mail na sociálnu poisťovňu, mne odpísali.

loginexistuje
2. dec 2021

ale rozumies si mesiac doma tj koniec oktobra si asi sla na PN 10 dni zaplatil zamestnavatel kedy si niesla prechodku ? dala si ju zamestnavatelovi ci do socialky ? tj oni sa v podstate len ked dostanu prechodku zacnu riesit v polke decembra vyplatia tie zvysne dni novembra
ak si si splnolansvoje povinosti odniesla prechodku tak len cakaj

ticko
3. dec 2021

Ja som doma na pnke od 15teho októbra a minulý týždeň som dostala papier zo sociálnej poisťovne no nepíšu že kedy vyplácajú peniaze