Podlieha výhra z automatu dani?
Muž my včera vyhral na automatoch 5430 € nevyplatil ho že má prísť v nedeľu po peniaze len Šéf herné zapotil že s toho je daň 20 % čo predstavuje cc 1080 € ale dnes som sa dočítala že tieto výhry sú od dane oslobodené tak ako to je ??? Chcel ho šéf oklamať alebo ?? Ďakujem
inak co je to pasivne hranie?? 15rokov?
tým by som sa nechválila, že hrá 15 rokov pasívne. Inak, čo je to pasívne? Že tam nesedí denne päť hodín a nečumí do stroja? A s tým, že mal tristo eur a išiel do herne, by som sa nechválila už vôbec. Prečo pôjdu peniaze na účet dcére a nie jemu alebo tebe, nám je viac, ako jasné. Aj ste si spočítali, koľko tam za tie roky tým pasívnym hraním naládoval?
Určite sa žiadna daň neplatí.. gratulujem k výhre.. a milé dámy, nobody cares.. každý nech žije tak ako mu vyhovuje, nevytvárajte problémy tam kde nie sú, keď si dovolí ísť hrať za 300€ pred výplatou, zjavne biedou netru 😅
@nadazdi myslíš? Bodaj by si mala pravdu. Možno by ti popísali nešťastné ženy, ktorým muž odišiel do herne v deň výplaty a celú ju tam nechal a oni si museli požičiavať na stravu pre deti. Prečo teda výhra ide na účet ich dcéry a nie na účet jedného z nich? To to nie je podozrivé?
@elizabet173 nie je to hlavne naša vec 😅 a ani ma to nezaujíma, mám vlastne starosti 😉
@lesana25 exekútora nikdy nemal
@nadazdi Ďakujem
@elizabet173
To máš tak, keď niekto problém nevidí. A zastiera ho tým, že však teraz vyhral 5000, ale koľko € za tie roky tam prehral, je ok.
Ale my to tu autorke nevysvetlime, ta je celá šťastná, že vyhral.
Celkom by ma zaujímalo koľko ste v minuse. Lebo že vyhrá 5000 neznamená že ste v pluse.A 300 eur dať do automatu tak chlapa už domov nepustím.A nad 5000 sa vypláca na účet a nie na ruku a chyba bola to že mu to nevyplatil hneď alebo je lehota v stávkových kanceláriách je na uplatnenie výhry tri dni od kedy donesie výherné tikety
@markaterka Autorke to nevysvetlime lebo zjavne aj ona hrá automaty.
@babalenka všetko vyriešené penaze doma
gratulujem :D potesi... 🙂
@lesana25 výplatu má muž kedy potrebuje

https://www.podnikajte.sk/dan-z-prijmov/zdanova...