Podpora - 9 dní som bola nezamestnaná a nemala zaplatené poistenie
Ahojte,prosím viete mi poradiť lebo našla som nejaké info na internete ale som zmätená. Od roku 2018-2024 som bola zamestnaná na TPP, kvôli prechodu do iného zamestnania som bola nezamestnaná 9 dni kde som si zaplatila len zdravotne ale nebola som sa evidovať na úrade prace ani nic podobne, ďalší rok som odpracovala. Keď si budem žiadať o podporu je to moc veľký problem že som bola tých 9 dni nezamestnaná a nemala zaplatené poistenie v nezamestnanosti ?
Ďakujem 🙏🏼
Nemal by byt, za posledne 4 roky musis mat odpracovanych 730 dni … ja som sa nenahlasila 14 dni a nebol to problem- tiez prechod z jedneho zamestnania do druheho. Mozno pri dochodku budu tie dni chybat 🤷🏻♀️
Nemal by byt, za posledne 4 roky musis mat odpracovanych 730 dni … ja som sa nenahlasila 14 dni a nebol to problem- tiez prechod z jedneho zamestnania do druheho. Mozno pri dochodku budu tie dni chybat 🤷🏻♀️
@olimuc pozor, 730 dní poistenia, nie 730 odpracovaných dní. To je obrovský rozdiel totiž. Dni poistenia sú aj víkendy, dovolenka, pn, očr. Takže ak sa radí, je potrebné informácie správne pomenovať.

Nie je to žiadny problém. Za posledné 4 roky potrebuješ mať 730 dní poistenia. To máš. Že si v rámci 4 posledných rokov bola pár dní doma nikoho nezaujíma.