Pokuta 900 EUR od SKMTP
Komora SKMTP mi vyrubala pokutu pretože som nemala 50kreditov. Nebolo to možné za pol roka stihnúť. Čo s tým mám robiť keď to nemám z čoho zaplatiť?
Nič nevlastným, bývam v nájomnom byte s dieťaťom a momentálne som na PN. Nedá sa voči tomu nejak odvolať? Veď to je choré celý tento systém.
@panonia iba 9 kreditov pretože zamestnávateľ má presviedčal,že to zbierať netreba.
Neznalosť zákona neospravedlňuje, u nás v komore tiež nikoho nezaujíma, keď si nesplní oznamovaciu povinnosť. To máte ako keď si nekúpite diaľničnú známku, darmo budete vravieť, že predajca áut vám povedal, že známku nepotrebujete...
Mas 5 rokov na zbieranie kreditov, nikto to nechce zbierat dobrovolne. Pokuta Ti bola vyrubena opravnene, pozri si to v stanovach danej komory. Ja poznam tiez cloveka, co nezbiera lebo tvrdi, ze je to buzeracia a potom za rok potrebuje 50 tak chodi pocas dovolenky co si celu berie na rozne skolenia a seminare, hocikde bez ohladu na to, ci to potrebuje alebo nepotrebuje.
Skús sa opýtať zamestnávateľa či to uhradí on... Nech ma aspoň informáciu o následkoch pre ľudí, ktorým dáva zavádzajúce informácie.
Lenže ja ani nepracujem v zdravotníctve. Pracujem úplne na inej pozicii
Na vykonavanie zdravotníckeho povolania musíš byť v komore, ak v zdravotnictve nepracuješ tak v nej byť nemusiš. Keď neoboznámila komoru o ukončení prace v zdravotnictve tak chcú po Tebe kredity. Zbytočne to tu riešiš zajtra tam zavolaj. A ako dlho nepracuješ v zdravotnictve?
Môžem sa opýtať na akej pozícii pracuješ? A prečo si sa dala do komory?ja pracujem v štátnej správe a vraj sa tiež musím nahlásiť,tak preto má to zaujíma, dík

Treba tam zavolať a dohodnuť sa. Kolegyni to stiahli na 160€ ale že ma nazbierať nejake kredity. Ja tiež zbieram ale do SKSaPa za mesiac som nazbierala 25 kreditov urobila som vśetky AD testy zadarmo a pozrela webinare, neviem koľko ma AD testov a webinarov vaša komora ale za tých 5 rokov sa to da nazbierať a ak by som veľmi chcela tak za 3 mesiace nazbieram tych 50.... Nič neplať a zavolaj tam. Maš vôbec nejaký kredit?