Pokuta bez dôkazu
Môže policajt pokutovať za rýchlosť pokiaľ nemá dôkaz?
Namerali auto predomnou zastavili ho a hned na to zastavili mňa a však foto ako dôkaz nemali. Mali právo bez dôkazu pokutovať?
@petulda333 nie, nepíšeš. Divila si sa, že chce "ešte" dôkaz.
@tiezjedna ano divila,pretoze ked pridam plyn a policajti ma zastavia,tak nie,dokaz by som si nepytala. Ked som si vedoma,ze rychlost som prekrocila. Pytala by som si len vtedy,ak by som si priestupku vedoma nebola
@petulda333 mna ine nezaujíma..ja som položila jasnú otázku
@259stanka1999 odpoved mas
Autorka sama vie, ze porusila predpisy. Išla rýchlejšie ako mala, nerozumiem o čom sa chce dohadovať. To je ako keď spravím podvod, ale ma nechytia, tak som neni podvodník 🙂. 30€ nie je zas taká vysoká pokuta.
@petulda333 možno by si si ho pýtať mala. Pretože ak zastavili auto pred tebou, presnosť s akou zmerali teba je minimálne diskutabilná. Ale pokojne cáluj, ak ti to dá dobrý pocit😉
@gabrielkaa podvod? Trochu to hrotíš, nie? Autorka nikoho o nič neobrala.
@petulda333 mam, chválabohu našli sa tu aj normálni ľudia ktorí porozumeli mojej otázke a neriešia "ine" veci ako si napisala
@tiezjedna dobry pocit? Nie,ak by som tu rychlost prekrocila,zaplatim. Mozno tebe pridem blba,ale pre mna som skor poctiva,ze si chybu uznam a vezmem za nu zodpovednost
@tiezjedna to bolo prirovnanie - tak som to napísala. Autorka sa pýta či potrebuje dôkaz na to že prekročila rýchlosť, ktorú prekročila a sama to priznala…. Zvláštny postoj. Je si vedomá svojho priestupku, priznala svoj priestupok ale chce sa naťahovať o 30 €
@gabrielkaa nepochopila si, nevadí... Nikto sa tu nechce naťahovať o 30 € len ma zaujímalo keby si pýtam dôkaz či by som bola v práve to je cele
Mna tiez minule stopli išla som v dedine 56 a oni zamnou, ale ukazal mi video na tablete kolko som išla dostala som 20 eur ale hneď mi ukazali
@259stanka1999 myslím, že by si bola v práve. Ale keby ten dôkaz nemali, by si to poprela. Aspoň si myslím 🙂
@petulda333 otázka znela, či má právo pýtať si dôkaz priestupku. Odpoveď - áno, má. Ona sa o nič nenaťahovala ani to nerozporovala.
@tiezjedna ďakujem za pochopenie a odpoveď na moju otázku 🙂
@petulda333 keby chcela, tak to neplatí na mieste, ale pošle do správneho konania.
Kľudne si mohla pýtať, isto ho mali, inak by mali doťahovačky s inšpekciou a to im za tých 30€ nestojí.
@ibrunova a akoby ho mali keď som išla za autom, ktoré namerali, mňa obehli a zastavili auto idúce predomnou, kým som ja prišla ku ním už mávali aj na mňa
@259stanka1999 mohli ta namerat kym boli za tebou 🫣
@259stanka1999 a kde bola kamera?
@259stanka1999 inak to je rozum,mat za sebou policiu a ist rychlejsie 🫣🫣😁😁
@petulda333 keď išli za mnou už dávno som bola za dedinou kde je 90tka a išla som 70 ;)
@petulda333 čítaš co píšem?
@259stanka1999 zrejme ta namerali skor. Nejak uz ten pribeh prekrucas
@petulda333 tak ešte raz opisem situáciu pre nechapavych ako si ty... Stáli pred koncom dediny, auto idúce predomnou namerali a hned po nom vystartovali a pred ďalšou dedinou ho zastavili, keď som k nim prišla akurát vystupovali z auta a zastavili aj mňa
@259stanka1999 preco by za nim vystartovali a nezastavili normalne? Neverim ti uz ani slovo
@petulda333 pretože teba nikdy nezastavili policajti.... ty by si nemala ani reagovať lebo evidentne sa nechápeme a nevieš si predstaviť tu situáciu
@259stanka1999 a? Poznam policajtov a xy krat som videla ako niekoho zastavili. Na nasej ulicke stoja casto. A ak nameraju,tak zastavia,nesadaju do auta a nenahanaju ho. Trepes blbosti

@tiezjedna ďakujem 🙂