Pokuta bez dôkazu
Môže policajt pokutovať za rýchlosť pokiaľ nemá dôkaz?
Namerali auto predomnou zastavili ho a hned na to zastavili mňa a však foto ako dôkaz nemali. Mali právo bez dôkazu pokutovať?
@tiezjedna ano divila,pretoze ked pridam plyn a policajti ma zastavia,tak nie,dokaz by som si nepytala. Ked som si vedoma,ze rychlost som prekrocila. Pytala by som si len vtedy,ak by som si priestupku vedoma nebola
Autorka sama vie, ze porusila predpisy. Išla rýchlejšie ako mala, nerozumiem o čom sa chce dohadovať. To je ako keď spravím podvod, ale ma nechytia, tak som neni podvodník 🙂. 30€ nie je zas taká vysoká pokuta.
@petulda333 možno by si si ho pýtať mala. Pretože ak zastavili auto pred tebou, presnosť s akou zmerali teba je minimálne diskutabilná. Ale pokojne cáluj, ak ti to dá dobrý pocit😉
@gabrielkaa podvod? Trochu to hrotíš, nie? Autorka nikoho o nič neobrala.
@petulda333 mam, chválabohu našli sa tu aj normálni ľudia ktorí porozumeli mojej otázke a neriešia "ine" veci ako si napisala
@tiezjedna dobry pocit? Nie,ak by som tu rychlost prekrocila,zaplatim. Mozno tebe pridem blba,ale pre mna som skor poctiva,ze si chybu uznam a vezmem za nu zodpovednost
@tiezjedna to bolo prirovnanie - tak som to napísala. Autorka sa pýta či potrebuje dôkaz na to že prekročila rýchlosť, ktorú prekročila a sama to priznala…. Zvláštny postoj. Je si vedomá svojho priestupku, priznala svoj priestupok ale chce sa naťahovať o 30 €
@gabrielkaa nepochopila si, nevadí... Nikto sa tu nechce naťahovať o 30 € len ma zaujímalo keby si pýtam dôkaz či by som bola v práve to je cele
Mna tiez minule stopli išla som v dedine 56 a oni zamnou, ale ukazal mi video na tablete kolko som išla dostala som 20 eur ale hneď mi ukazali
@259stanka1999 myslím, že by si bola v práve. Ale keby ten dôkaz nemali, by si to poprela. Aspoň si myslím 🙂
@petulda333 otázka znela, či má právo pýtať si dôkaz priestupku. Odpoveď - áno, má. Ona sa o nič nenaťahovala ani to nerozporovala.
@petulda333 keby chcela, tak to neplatí na mieste, ale pošle do správneho konania.
Kľudne si mohla pýtať, isto ho mali, inak by mali doťahovačky s inšpekciou a to im za tých 30€ nestojí.
@ibrunova a akoby ho mali keď som išla za autom, ktoré namerali, mňa obehli a zastavili auto idúce predomnou, kým som ja prišla ku ním už mávali aj na mňa
@petulda333 keď išli za mnou už dávno som bola za dedinou kde je 90tka a išla som 70 ;)
@petulda333 tak ešte raz opisem situáciu pre nechapavych ako si ty... Stáli pred koncom dediny, auto idúce predomnou namerali a hned po nom vystartovali a pred ďalšou dedinou ho zastavili, keď som k nim prišla akurát vystupovali z auta a zastavili aj mňa
@259stanka1999 preco by za nim vystartovali a nezastavili normalne? Neverim ti uz ani slovo
@petulda333 pretože teba nikdy nezastavili policajti.... ty by si nemala ani reagovať lebo evidentne sa nechápeme a nevieš si predstaviť tu situáciu
@259stanka1999 a? Poznam policajtov a xy krat som videla ako niekoho zastavili. Na nasej ulicke stoja casto. A ak nameraju,tak zastavia,nesadaju do auta a nenahanaju ho. Trepes blbosti

@tiezjedna ďakujem 🙂