Pokuty za nenosenie rúška
Dobrý deň! Prosím vás akú máte skúsenosť s pokutou za nenosenie rúška? Mal už niekto takúto skúsenosť? Neprosím si žiadne komentáre, že som nezodpovedná atď, chcem sa len informovať ako to prebieha, koľko ste platili atď. Ďakujem
@novakkata Raz hovoril pracovník test. , že tie počty testovaných čo sa bežne uvádzajú sú reálne nemožné. Presne popisoval prečo, koľko je odb. miest, koľko zvládnu otestovať. A naozaj, ak si niekto dá tú námahu, sleduje to, venuje sa tomu....ja neverím, že je pravda, čo prezentujú médiá.
Netreba platiť mate právo dýchať a to je nad trápne vyhlášky nekopentnych policajti dosť výrazne porušujú zákony keď zastrasuju ľudí je to skrytá korupcia cava natočiť a keď príde papier odvolať sa nič zlé človek nerob ak v dýcha a žije ruška doteraz podľa štúdií nikoho zdravie nechránia
Ja som dostala 20€ keď so vystupila z vlaku a dala som si ho nachvilu pod nos lebo som sa chcela nadychnuť a bum pokuta. Ale najprv chceli dať 100! ale hotovosti som mala iba 20€ 🙂

@novakkata Také ľahké. Oni nepotrebujú iný názor práve. Chcú mať svoju pravdu a kým sa cítia ohrození, toho odstavia hneď na začiatku.